Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Vleesstraat 52, Venlo 5911 JG Venlo

5911 JG Venlo huurprijs € 50.000 p.j.

Omschrijving

Functionele winkelruimte met bovenverdiepingen gelegen in het kernwinkelgebied van Venlo! De winkelruimte heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 72 m² en een frontbreedte van ca. 5 m.

Ligging & bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Vleesstraat, onderdeel van de wandelpromenade in het hart van het kernwinkelgebied van Venlo. Het pand is uitstekend bereikbaar en is centraal gelegen...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

Functionele winkelruimte met bovenverdiepingen gelegen in het kernwinkelgebied van Venlo! De winkelruimte heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 72 m² en een frontbreedte van ca. 5 m.

Ligging & bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Vleesstraat, onderdeel van de wandelpromenade in het hart van het kernwinkelgebied van Venlo. Het pand is uitstekend bereikbaar en is centraal gelegen tussen drie parkeergarages. In de binnenstad van Venlo zijn onder andere de volgende formules te vinden; H&M, The Sting, Miss Etam, Vodafone, Douglas, Mango, Hema, Xenos, Rituals, Vila, Media Markt en Primark.

Vanuit de nabije omgeving zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venlo en Blerick en naar de A73/74 en A67. Via de verschillende snelwegen zijn Nijmegen en de Randstad richting het noorden bereikbaar en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeergelegenheden (betaald) in de omliggende parkeergarages.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 90 m2, bestaande uit ca. 72 m2 verkoopvloeroppervlakte en ca. 18 m2 welke dient als secundaire ruimte ten behoeve van een kantoorruimte. De winkelruimte wordt in de basis opgeleverd als casco, maar is thans voorzien van een systeemplafond met lichtarmaturen, airco en camerabewaking. De secundaire ruimte is voorzien van een systeemplafond met lichtarmaturen, airco en een toilet met wasbak en fontein.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Centrum Venlo en heeft de enkelbestemming 'Centrum-1'. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. detailhandel, horeca van categorie 1 t/m 3 en categorie 5, consumentgerichte dienstverlening en cultuur en ontspanning toe.

Voor meer gedetailleerde informatie met betrekking tot de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan verwijzen wij u door naar de gemeente Venlo of ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 50.000,- excl. BTW per jaar

Huurtermijn
5 (vijf) jaar

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Betaling
Huur per maand vooruit te betalen.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

Aanvaarding
In overleg.

Opleveringsniveau
Huidige staat met als uitgangspunt voor de huurovereenkomst een casco verhuur.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 50.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1953
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Vleesstraat 52
Plaats Venlo
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 90 m²
Oppervlakte in units vanaf 90 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.