Vleesstraat 79, Venlo 5911 JD Venlo

5911 JD Venlo huurprijs € 4.000 p.m.

Omschrijving

De aangeboden winkelruimte bevindt zich op de begane grond van een groter geheel. Voor de verdiepingen staat een herontwikkeling op de planning waarbij de 3 bovengelegen verdiepingen worden verbouwd tot woonstudio's. Tezamen met deze verbouwing wordt tevens de complete gevel aangepakt. Optioneel zijn er 35 tot ca. 145 m2 bij te huren..

Het object is gelegen aan Vleesstraat, onderdeel van de...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

De aangeboden winkelruimte bevindt zich op de begane grond van een groter geheel. Voor de verdiepingen staat een herontwikkeling op de planning waarbij de 3 bovengelegen verdiepingen worden verbouwd tot woonstudio's. Tezamen met deze verbouwing wordt tevens de complete gevel aangepakt. Optioneel zijn er 35 tot ca. 145 m2 bij te huren..

Het object is gelegen aan Vleesstraat, onderdeel van de wandelpromenade in kernwinkelgebied van Venlo. Het pand is uitstekend bereikbaar en is centraal gelegen tussen een drietal parkeergarages en in de directe nabijheid van o.a. C&A, Xenos, Kruidvat, Wibra en Zeeman.
De afgelopen jaren is de kwaliteit van de openbare ruimte sterk verbeterd evenals de zichtlijnen vanaf de Roermondse Poort, het drukste verkeersplein in het centrum.

Het kernwinkelgebied van Venlo kenmerkt zich door zijn compacte opzet en is opgebouwd rondom de Vleesstraat-Lomstraat. Kort geleden werd het kernwinkelgebied uitgebreid met de Maasboulevard (21.500 m2 horeca- en winkelruimte waar trekkers als Media Markt, H&M, the Sting, Primark en Bagels&Beans zijn gevestigd. Met de realisatie van de Maasboulevard is het lang gewenste 'rondje stad' werkelijkheid geworden.
In de directe nabijheid van de aangeboden commerciële ruimte bevindt zich een van de grootste en meest populaire horecapleinen van Venlo; de Markt. Daarnaast zijn in de directe omgeving van het aangeboden object formules als Jack & Jones, Ulla Popken, Sasha, Mac Donalds, Vero Moda en Miss Etam te vinden. Dankzij de volop aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een 'dagje stad'.

Feiten en cijfers:
- in de periode 2013-2015 werd Venlo verkozen tot beste middelgrote binnenstad van Nederland;
- wekelijks bezoeken ca. 270.000 bezoekers de Venlose binnenstad;
- gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners;
- in een straal van 50 km rondom Venlo bevinden zich 10 miljoen potentiële klanten;
- Venlo kent een winkeloppervlakte van 77.000 m2 waarvan 41.000 m2 mode en luxe;
- 60% van de bezoekers komt naar Venlo voor recreatief winkelen/funshoppen.

INDELING
Begane grond :
Winkelruimte met een frontbreedte van 17 m¹ aan de Vleesstraat en 13 m¹ aan de Kleine Beekstraat. De verkoopruimte op de begane grond heeft een oppervlak van 145 m² met een mogelijkheid tot uitbreiding richting de kelder waar zich nu een magazijn, toiletruimte en kitchenette bevinden. De kelder heeft voldoende daglichttoetreding dankzij de grote vloeropening op de begane grond. De kelder is ca. 155 m² groot.

TECHNISCHE INSTALLATIES
Verwarming: middels hete lucht gordijn bij de ingang en een unit centraal in de winkelruimte
Meterkast: elektra voldoende groepen, aardlekschakelaar, tevens gas- en watermeter.
Overig: passieve ventilatie (winkelruimte).

METRAGE
Het bruto vloer oppervlak bedraagt ca. 300 m².

PARKEREN
Op loopafstand bevinden zich voldoende parkeerplaatsen op maaiveld maar ook in ondergrondse parkeergarages.

BESTEMMING
Centrumdoeleinden. Het vigerende bestemmingsplan staat detailhandel, dienstverlening en (dag)horeca toe, ook zijn er mogelijkheden voor een terras.

Huurvoorwaarden:
- Huurtermijn: in overleg;
- Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen;
- BTW belaste verhuur: verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten;
- Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
- Indexering: jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.
- Opleveringsniveau: 'as is';
- Huurcontract: standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen;
- Aanvaarding: direct mogelijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 4.000 p.m.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 1 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1970
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Vleesstraat 79
Plaats Venlo
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 300 m²
Oppervlakte in units vanaf 300 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.