Wiebachstraat 24, Kerkrade 6466 NG Kerkrade

6466 NG Kerkrade huurprijs € 35.000 p.j.

Omschrijving

OBJECT
Aan de Wiebachstraat 24 te Kerkrade ligt deze moderne en goed onderhouden bedrijfsruimte bestaande uit drie geschakelde bedrijfsunits (waarvan 2 reeds verhuurd), multifunctionele ruimte en kantoren. De hallen hebben een grootte van respectievelijk 181m², 205m² en 225² met een vrije hoogte van circa 7.3 meter en rolpoorten van 4,5 meter hoogte, het geheel is gerealiseerd in 2009. Op de...

Brochure

Download de brochure van Wiebachstraat 24, Kerkrade.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Kerkrade

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
Aan de Wiebachstraat 24 te Kerkrade ligt deze moderne en goed onderhouden bedrijfsruimte bestaande uit drie geschakelde bedrijfsunits (waarvan 2 reeds verhuurd), multifunctionele ruimte en kantoren. De hallen hebben een grootte van respectievelijk 181m², 205m² en 225² met een vrije hoogte van circa 7.3 meter en rolpoorten van 4,5 meter hoogte, het geheel is gerealiseerd in 2009. Op de begane grond is tevens 315m² multifunctionele ruimte en 175m² kantoorruimte te vinden. Op de verdieping vindt men 135m² multifunctionele ruimte en 285m² kantoor. De multifunctionele ruimte op de verdieping kan tevens ingericht worden als kantoorruimte.

LIGGING
Het object is gelegen op ‘Roda Boulevard’ een aantrekkelijk en goed onderhouden bedrijventerrein in Kerkrade. De stadautobaan N281 met aansluiting naar Maastricht, Eindhoven en de Belgische en Duitse grensregio ligt op enkele minuten rijden. Gezien de ligging nabij het Roda Stadion is het object ook perfect via het openbaar vervoer te bereiken.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Hal 1 VERHUURD
Begane grond Hal 2 VERHUURD
Begane grond Hal 3 circa 225 m²
Begane grond Kantoor VERHUURD
Begane grond Multifunctionele ruimte VERHUURD
Eerste verdieping Kantoor VERHUURD
Eerste verdieping Multifunctionele ruimte circa 135 m²
TOTAAL BESCHIKBAAR circa 360 m²

INDELING
Bovengenoemde metrage/ indeling kan op eenvoudige wijze worden aangepast cq. op maat gemaakt worden in basis bestaat de mogelijkheid om aan de voorzijde alsmede op de eerste verdieping kantoorruimte te huren in combinatie met achter gelegen bedrijfsruimte, eventueel te splitsten in drie units.

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeerfaciliteiten op eigen terrein (32 eigen parkeerplaatsen, waarvan nog 14 beschikbaar). Tevens is parkeren mogelijk langs de weg aan de voorzijde van het object.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Rodaboulevard', vastgesteld op 29 april 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein'. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
EUR. 35.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 35.000 p.j.
Huur BTW belast nee
Aangeboden sinds 1 jaar, 7 maanden, 3 weken, 4 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1999
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Wiebachstraat 24
Plaats Kerkrade
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 360 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.