Top Boxx Heerlen

24/7 toegankelijk

Garageboxen afzonderlijk beveiligd

Waardevaste belegging

Top Boxx Heerlen

Kopen, huren of beleggen bij Top-Boxx

Top-Boxx verhuurt & verkoopt luxe bedrijfsunits voor ondernemers en particulieren. Deze bedrijfsunits zijn niet alleen te gebruiken voor de opslag van uw spullen, voorraden, auto’s of administratie. Dankzij de vele extra faciliteiten die Top-Boxx biedt kunt u deze bedrijfsunits voor veel meer gebruiken dan alleen dat.

De parken beschik­ken over een sanitaire voorziening. En elke bedrijfsunit heeft een eigen postadres. Toegang met uw telefoon of keytag. Altijd 24/7 toegang tot uw box. Wilt u ook een opslag- of bedrijfsunit op een bevei­ligde plek, met de juiste maat, voor een aangename prijs? Dit is uw kans.

Bouwtypes

Top Boxx Heerlen

Top-Boxx Type 1

Koop: €24.900,- v.o.n.
Huur: €155,- p/mnd
Oppervlakte 18 m2
Inhoud 45 m3
Doorrijhoogte 195 cm

Unit kopen/huren

Top Boxx Heerlen

Top-Boxx Type 2

Koop: €29.900,- v.o.n.
Huur: €199,- p/mnd
Oppervlakte 21 m2
Inhoud 63 m3
Doorrijhoogte 245 cm

Unit kopen/huren

Top Boxx Heerlen

Top-Boxx Type 2C

Koop: €19.995,- v.o.n.
Huur: €129,- p/mnd
Oppervlakte 10,5 m2
Inhoud 31l5 m3
Doorrijhoogte 245 cm

Unit kopen/huren

Top Boxx Heerlen

Top-Boxx Type 1D

Koop: €49.800,- v.o.n.
Huur: €310,- p/mnd
Oppervlakte 36 m2
Doorrijhoogte 195 cm

Unit kopen/huren

Top Boxx Heerlen

Top-Boxx Type 2D

Koop: €59.800,- v.o.n.
Huur: €398,- p/mnd
Oppervlakte 42 m2
Doorrijhoogte 245 cm

Unit kopen/huren

Top Boxx Heerlen

Meer units koppelen?

Het is mogelijk om van een bepaald type meer dan 2 units aan elkaar te koppelen. Neem contact met ons op via:

  • 045-574 32 33
  • heerlen@boek-offermans.nl

Voorwaarden

Bij aankoop van Top-Boxx(en) op een park dat nog in ontwikkeling is, sluit u een zogenaamde koop- en aanne­mingsovereenkomst af. De fac­turering van uw Top-Boxx(en) zal plaatsvinden in termijnen. Het eerste termijn is 45% van de koopsom. Bij levering van de grond. (hier zal de waarborgsom worden verrekend). De tweede termijn bedraagt 30% van de koopsom deze zal worden gefactureerd bij gereedkomen van de fundering. De laatste termijn zal worden gefactureerd voor oplevering en bedraagt de overige 25%.

Opleveringsniveau

  • Ge├»soleerde sectionaaldeur met cilinderslot
  • TL-verlichting (led) in de unit
  • 4 Wandcontactdozen
  • KWh tussenmeter in de centrale ruimte
  • Electra wordt opgewekt door zonnepanelen
  • Alle units staan op een goede verlicht terrein met beveiligingscamera's
  • Apart alarm per unit

Impressie

Top Boxx Heerlen
Top Boxx Heerlen
Top Boxx Heerlen
Top Boxx Heerlen
Top Boxx Heerlen

Meest gestelde vragen

In al onze communicatie communiceren wij de buitenmaten. Let op dat de binnenmaten verschillen van de buitenmaten.

Er is geen optie tot koop of huurkoop mogelijk. U kunt alleen kiezen tussen huur of koop van een Top-Boxx.

Top-Boxx B.V. biedt meerdere formaten garageboxen aan, deze kunnen verschillen qua afmetingen zowel in lengte als breedte of hoogte. U kunt al een Top-Boxx kopen vanaf € 19.995,- v.o.n. ( excl. B.T.W.)

Ja, wij kunnen u hierbij helpen, u bent natuurlijk ook vrij om dit door een andere partij te laten verhuren of u verhuurt de box zelf.

De opstalverzekering is via vereniging van eigenaren geregeld. De inboedelverzekering moet u zelf afsluiten. Dit omdat onze Top-Boxx(en) voor zoveel verschillende doeleinden worden gebruikt, is het onmogelijk hiervoor een algemene inboedelverzekering voor af te sluiten

U kunt meerdere afzonderlijke Top-Boxxen kopen. U kunt ook Top-Boxxen saenvoegen door de tussenwand eruit te laten halen. Indien u meer dan twee Top-Boxxen zou willen aankopen dan kunt u contact opnemen voor meer informatie en een passend aanbod.

Als u gaat beleggen in een Top-Boxx, moet u rekening houden dat beleggen altijd gepaard gaat met een zekere mate van risico.

Als eigenaar bent u het eigenaarsdeel van de onroerendezaakbelasting belasting verschuldigd, Welke wordt bepaald aan de van Waardering ontroerende zaken.

De Vereniging van eigenaren regelt het onderhoud van het park. En alle andere gemeenschappelijke belangen van de eigenaren.

Indien u meer dan € 100.000,- investeert kunt u profiteren van onze huurgarantie, Waarbij Top-Boxx gedurende een jaar de huur garandeert.

Naast de huurprijs betaald u maandelijks servicekosten. Dit bedrag kan per park of plaats verschillen. De service kosten liggen gemiddeld rond de € 15,00 p/mnd afhankelijk van de grote van de Top-Boxx die u huurt.De servicekostenworden gebruikt voor het schoonhouden van het park, Stroomvoorzieningen voor camera’s etc.

Ja dat kan, naast dat het systeem te openen is met een mobiele telefoon is het ook mogelijk om met een sleutel het hek te openen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie