Uw bedrijfsmakelaar
in Maastricht

Maastricht is gelegen aan de voet van de Sint-Pietersberg en ligt aan de rivier de Maas. Maastricht telt 121.773 inwoners en mag zich met recht de hoofdstad van onze provincie noemen.

Van het Vrijthof tot aan de Universiteit Maastricht en van Amby tot aan het Wittevrouwenveld, Pieter kent elk stukje van Maastricht. Heeft u een vraagstuk over bedrijfsmatig vastgoed? Dan is Pieter Brouwers uw bedrijfsmakelaar in Maastricht!

6084

Maastricht

Uw expert

Hij huurt, verhuurt, koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Maastricht.

Met een compleet pakket aan diensten is Pieter uw partner op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Kortom, Pieter Brouwers is uw bedrijfsmakelaar in Maastricht!

Maak ook kennis met Pieter, u bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek plannen
23583

Een ondernemende stad

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. In de hoofdstad van onze provincie heerst een echt ondernemers klimaat. Uiteraard heeft het centrum een historische binnenstad met vele winkels, restaurants en evenementen.

Maastricht heeft een ideale geografische ligging. Daarom hebben vele bedrijven en instellingen hier hun kantoren gevestigd, waaronder Mercedes-Benz, congrescentrum MECC, Maastricht UMC+, het Limburgs Gouvernement en Maastricht University.

Boek en Offermans Makelaars is uw bedrijfsmakelaar in Maastricht en omgeving. Wilt u weten wat Maastricht te bieden heeft voor uw onderneming?

23566
Groot winkelgebied
23563
Maastricht UMC+
6095
Goede bereikbaarheid euregio
23562
Kantorenwijk Randwyck

Maak kennis met Pieter Brouwers

Onze parate kennis, gedrevenheid en onze betrokkenheid bij uw belangen, stellen ons in staat om u op de juiste wijze van dienst te zijn.

We volgen de (lokale) markt op de voet. We kennen Maastricht en kunnen u zodoende optimaal adviseren over de mogelijkheden van uw vastgoed. Het kopen of huren van bedrijfsmatig vastgoed vraagt om specifieke kennis van veel aspecten. Wij inventariseren en analyseren alle factoren die voor u een rol spelen.

Ook voor de verhuur of verkoop van uw winkelpand, kantoorruimte of bedrijfspand bent u bij ons aan het goede adres. Als uw bedrijfsmakelaar in Maastricht helpen wij u graag.

Afspraak maken

Hoe kunnen wij
u helpen?

Boek en Offermans Makelaars is uw full-service bedrijfsmakelaar in Maastricht. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze bedrijfsmakelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Kopen of huren

Zakelijk Limburg kennen we als geen ander. Daardoor kunnen we u eerder aan de juiste match helpen.

Wij kennen de ondernemers en zij kennen ons. Maak gebruik van ons netwerk en onze bedrijfsmakelaars gaan voor u op pad!

Meer informatie
31997

Verkopen of verhuren

Onze bedrijfsmakelaars volgen de markt op de voet en kunnen u zodoende optimaal adviseren over de verkoop- en verhuurmogelijkheden van uw bedrijfsmatig vastgoed.

Door onze vasthoudende aanpak realiseert u in de meeste gevallen een hogere prijs.

Ik wil meer informatie

Huis kopen of verkopen?

Heeft u een vraag over een woning? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen u graag.

Bij onze woningmakelaars bent u in goede handen!

Meer over woningmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Maastricht

Uw bedrijfsmakelaar in Maastricht en omgeving.

Kantoorgegevens:

Scharnerweg, 116B
6224 JK Maastricht

043-367 15 22
maastricht@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

23202

Kennismaken?

Vul dit formulier in en wij nemen contact op!

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.