Uw bedrijfsmakelaar
in Venray

Venray is gelegen in Noord-Limburg en telt 43,312 inwoners. Venray is een plattelands gemeente met 13 dorpskernen en is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg. Bovendien speelt de plaats een vooraanstaande rol in de regio.

Van de Spurkt tot aan het centrum en de Woonmax, en van de haven van Wanssum tot aan Midden Peelweg, Carel kent elk stukje van Venray. Heeft u een vraagstuk over bedrijfsmatig vastgoed? Dan is Carel Fijen uw bedrijfsmakelaar in Venray!

23580

Venray

Uw expert

Hij huurt, verhuurt, koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Venray

Met een compleet pakket aan diensten is Carel uw partner op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Kortom, Carel Fijen is uw bedrijfsmakelaar in Venray!

Maak ook kennis met Carel, u bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek plannen
23581

Ondernemend
Venray

Venray is van oorsprong een agrarisch ingestelde gemeente en heeft een rijke cultuurhistorie. De gemeente ligt centraal in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Venlo direct aan de A-73. Inmiddels is Venray vanwege de goede snelwegverbindingen een echte logistieke hotspot geworden. Dit zorgt voor veel werkgelegenheid in de regio. Venlo-Venray heeft al 7 keer de prijs 'Logistieke Hotspot' gewonnen.

U vindt in Venray vele plaatselijke ondernemers, maar ook bedrijven als Inalfa, Xerox, Manders Automation, CEVA Logistics en Jabil die wereldwijd bekendheid genieten. Dit is tevens terug te zien in het centrum. Er is een goede mix van plaatselijke ondernemers en grote ketens.

Boek en Offermans Makelaars is uw bedrijfsmakelaar in Venray en omgeving. Wilt u weten wat Venray te bieden heeft voor uw onderneming?

23587
Bruisend centrum
23584
Grootschalige beleggingen
23586
Logistieke hotspot
23585
Authentieke gebouwen

Maak kennis met Carel Fijen

Onze parate kennis, gedrevenheid en onze betrokkenheid bij uw belangen, stellen ons in staat om u op de juiste wijze van dienst te zijn.

We volgen de (lokale) markt op de voet. We kennen Venray en kunnen u zodoende optimaal adviseren over de mogelijkheden van uw vastgoed. Het kopen of huren van bedrijfsmatig vastgoed vraagt om specifieke kennis van veel aspecten. Wij inventariseren en analyseren alle factoren die voor u een rol spelen.

Ook voor de verhuur of verkoop van uw winkelpand, kantoorruimte of bedrijfspand bent u bij ons aan het goede adres. Als uw bedrijfsmakelaar in Venray helpen wij u graag.

Afspraak maken

Hoe kunnen wij
u helpen?

Boek en Offermans Makelaars is uw full-service bedrijfsmakelaar in Venray. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze bedrijfsmakelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Kopen of huren

Zakelijk Limburg kennen we als geen ander. Daardoor kunnen we u eerder aan de juiste match helpen.

Wij kennen de ondernemers en zij kennen ons. Maak gebruik van ons netwerk en onze bedrijfsmakelaars gaan voor u op pad!

Meer informatie
31997

Verkopen of verhuren

Onze bedrijfsmakelaars volgen de markt op de voet en kunnen u zodoende optimaal adviseren over de verkoop- en verhuurmogelijkheden van uw bedrijfsmatig vastgoed.

Door onze vasthoudende aanpak realiseert u in de meeste gevallen een hogere prijs.

Ik wil meer informatie

Huis kopen of verkopen?

Heeft u een vraag over een woning? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen u graag.

Bij onze woningmakelaars bent u in goede handen!

Meer over woningmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Venray

Uw bedrijfsmakelaar in Venray en omgeving.

Kantoorgegevens:

Poststraat, 9
5801 BC Venray

0478-63 69 22
venray@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

18047

Kennismaken?

Vul dit formulier in en wij nemen contact op!

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.