Object
Verkocht

Agrobaan 17, Ysselsteyn 5813 EB Ysselsteyn

5813 EB Ysselsteyn

Omschrijving

OBJECT
Halfvrijstaande nieuwbouw bedrijfsruimte. Deze ruimte is zodanig ontworpen dat deze ingedeeld kan worden in kleinere units. Per unit heeft de eigenaar voorzieningen laten aanbrengen waardoor op eenvoudige wijze toiletruimten en kantoren kunnen worden gerealiseerd nabij de aanwezige loopdeuren. In de constructie is ermee rekening gehouden dat een verdiepingsvloer kan worden aangebracht...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
Halfvrijstaande nieuwbouw bedrijfsruimte. Deze ruimte is zodanig ontworpen dat deze ingedeeld kan worden in kleinere units. Per unit heeft de eigenaar voorzieningen laten aanbrengen waardoor op eenvoudige wijze toiletruimten en kantoren kunnen worden gerealiseerd nabij de aanwezige loopdeuren. In de constructie is ermee rekening gehouden dat een verdiepingsvloer kan worden aangebracht waardoor de bedrijfsruimte maximaal benut kan worden.

LIGGING
Het object is uitstekend bereikbaar en gelegen parallel aan de Deurneseweg in Ysselsteyn. Deze provinciale weg vormt de primaire verbinding van Venray, Wanssum en Weeze richting Deurne, Helmond en Eindhoven. De locatie is geschikt voor groot transport.

Ysselsteyn is één van de 13 kerkdorpen in de gemeente Venray en telt ca. 2.200 inwoners. Het dorp bestaat sinds 1921 en ligt in het hart van de Peel, op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Venray is gelegen in Noord-Limburg en vormt na Venlo de grootste kern in de regio. De gemeente telt ruim 42.000 inwoners. Venray heeft de beschikking over voldoende werkgelegenheid en staat o.a. bekend om bedrijven als Flextronics, Xerox en Inalfa.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op enkele kilometers afstand van de oprit naar de A73 in richting Venlo c.q. Nijmegen. De Randstad (via Nijmegen) en Duitsland (via Venlo) zijn zeer goed bereikbaar. Eindhoven is met de auto in ca. 40 minuten te bereiken via de Deurneseweg zelf. Dankzij de goede uitvalswegen een breed afzetgebied.

METRAGE
De bedrijfsruimte is ca. 2.884 m² groot, het voorterrein heeft een oppervlakte van ca. 1.600 m². Het gehele perceel is ca. 4.500 m² groot.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 8.250,- per maand exclusief BTW. Bij deelverhuur zullen wij een voorstel doen op basis van de wensen en focus van de ondernemer.

BESTEMMING
Bedrijfsdoeleinden. Zie meer informatie in de brochure.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Venray.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2015
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Agrobaan 17
Plaats Ysselsteyn
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4500 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 2844 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.