Object
Verhuurd

Akerstraat 54 B, Heerlen 6411 HB Heerlen

6411 HB Heerlen

Omschrijving

Ca. 100 m² commerciële ruimte | prominente plek in Heerlen

Gelegen op een goede zichtlocatie.

OBJECT
Aan één van de toegangswegen naar het centrum van Heerlen mogen wij u deze fraaie commerciële ruimte aanbieden. Het geheel omvat circa 100 m² vloeroppervlakte en is nagenoeg instapklaar. Het geheel is voorzien van onder andere syteemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning,...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Ca. 100 m² commerciële ruimte | prominente plek in Heerlen

Gelegen op een goede zichtlocatie.

OBJECT
Aan één van de toegangswegen naar het centrum van Heerlen mogen wij u deze fraaie commerciële ruimte aanbieden. Het geheel omvat circa 100 m² vloeroppervlakte en is nagenoeg instapklaar. Het geheel is voorzien van onder andere syteemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning, vloerbedekking, pantry en toilet. Verder is het geheel rolstoelvriendelijk door de gerealiseerde hellingbaan.

LIGGING
Onderhavig object is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de Akerstraat te Heerlen. De ligging is uitstekend te noemen, op steenworp afstand van het centrum van Heerlen en van de op- en afrit van de autoweg N281/A76 (Aken – Eindhoven) en autosnelweg A79 (Heerlen – Maastricht). Bijna voor de deur is een bushalte gesitueerd, verder is het NS-station en busstation van Heerlen op 5 minuten lopen.
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.
In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retailcentrum.
Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 100 m²
TOTAAL circa 100 m²

PARKEREN
Voor de deur zijn er (betaalde) parkeerplaatsen voorhanden. Verder liggen er meerdere parkeergarages in de directe omgeving.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Heerlen Zuid', vastgesteld op 7 juli 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'wonen' en heeft de functieaanduiding ‘detailhandel’ en ‘dienstverlening’. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Huurprijs € 11.500,- per jaar te vermeerderen met BTW

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1920
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Akerstraat 54 B
Plaats Heerlen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 100 m²
Oppervlakte in units vanaf 100 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Winkelruimte
Oppervlakte 100 m²
Oppervlakte in units vanaf 100 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten redelijk tot goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.