Object
Verhuurd

Akerstraat-Noord 138, Hoensbroek 6431 HR Hoensbroek

6431 HR Hoensbroek

Omschrijving

Aan de doorgaande weg in Hoensbroek, langs de grens met Brunssum, mogen wij u deze keurige praktijk/commerciële ruimte aanbieden van circa 44 m². De unit is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuw plafond, strak gestukadoorde muren, complete pantry/keuken en keurig ruim zwevend toilet. Verder is de ruimte voorzien van een eigen internetaansluiting en be-metering. Aanbrengen CV...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Aan de doorgaande weg in Hoensbroek, langs de grens met Brunssum, mogen wij u deze keurige praktijk/commerciële ruimte aanbieden van circa 44 m². De unit is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuw plafond, strak gestukadoorde muren, complete pantry/keuken en keurig ruim zwevend toilet. Verder is de ruimte voorzien van een eigen internetaansluiting en be-metering. Aanbrengen CV ketel behoort tot de mogelijkheden. Aanvaarding per direct mogelijk.

De praktijkruimte ligt aan de Akerstraat Noord te Hoensbroek. Deze straat vormt de grens tussen de gemeente Hoensbroek/Heerlen en de gemeente Brunssum. Gezien de ligging aan de doorgaande weg is de zichtlocatie perfect te noemen.

De gemeenten Heerlen en Brunssum maken deel uit van de stadsregio Parkstad Limburg. Deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.
In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retailcentrum.

Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 44 m²
TOTAAL circa 44 m²

Voor de deur zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Verder bevinden zich aan de overzijde van de straat ook nog ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Hoensbroek Noord 2016’,
vastgesteld op 26 januari 2017 en kent de enkelbestemming ‘gemengd’ waarbinnen dienstverlening is toegestaan. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Huurprijs €650,- per maand te vermeerderen met btw.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1924
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Akerstraat-Noord 138
Plaats Hoensbroek
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrumin woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 44 m²
Oppervlakte in units vanaf 44 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.