Object
Verhuurd

Helmstraat 11, Maastricht 6211 TA Maastricht

6211 TA Maastricht

Omschrijving

Het betreft een karakteristieke winkelruimte gelegen in de gewelven van een pand op de hoek van de Grote Staat en het Vrijthof, midden in het centrum van Maastricht.
Middels een fraai trappenhuis is er toegang tot de ca. 174 m² VVO winkelruimte gelegen in het souterrain. Op de begane grond heeft het pand de beschikking over enkele royale etalagevensters aan de zijde van het...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Het betreft een karakteristieke winkelruimte gelegen in de gewelven van een pand op de hoek van de Grote Staat en het Vrijthof, midden in het centrum van Maastricht.
Middels een fraai trappenhuis is er toegang tot de ca. 174 m² VVO winkelruimte gelegen in het souterrain. Op de begane grond heeft het pand de beschikking over enkele royale etalagevensters aan de zijde van het Vrijthof.

LIGGING
Centraal gelegen in het hart van het stadscentrum van Maastricht, te midden van alle bekende winkelketens rondom de Grote Staat en winkelcentrum Entre Deux. Tevens grenst het pand direct aan het Vrijthof, een van de meest bekende pleinen van Nederland, met vele horecagelegenheden.

METRAGE
Ca. 174 m² VVO winkelruimte, conform NEN2580-meting, welke geheel in het souterrain gelegen is.
Op de begane grond heeft de winkelruimte de beschikking over enkele fraaie etalagevensters.

PARKEREN
In de directe omgeving bevinden zich diverse overdekte, betaalde parkeergarages zoals Q-Park Vrijthof, Mosae Forum en O.L. Vrouweplein.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming 'Centrum' binnen het bestemmingsplan Centrum-Maastricht. Voor verdere informatie omtrent de mogelijkheden binnen dit bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar www. planviewer.nl

HUURPRIJS
€ 3.500,- per maand exclusief BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Helmstraat 11
Plaats Maastricht
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 174 m²
Oppervlakte in units vanaf 174 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.