Object
Verkocht

Huskensweg 37, Heerlen 6412 SB Heerlen

6412 SB Heerlen

Omschrijving

Nabij diverse verbindingswegen, centrum Heerlen en bedrijfsterrein de Koumen gelegen bedrijfsobject op een riant eigen terrein (4920 m²), omvattende kantoorruimte en bedrijfsruimte. Het betreft een authentiek object met diverse originele stijldetails, authentieke gangen en mogelijkheden voor hoge plafonds. Voorts is er een nieuwer gedeelte aangebouwd met de centrale entree, kantoorruimten en...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Nabij diverse verbindingswegen, centrum Heerlen en bedrijfsterrein de Koumen gelegen bedrijfsobject op een riant eigen terrein (4920 m²), omvattende kantoorruimte en bedrijfsruimte. Het betreft een authentiek object met diverse originele stijldetails, authentieke gangen en mogelijkheden voor hoge plafonds. Voorts is er een nieuwer gedeelte aangebouwd met de centrale entree, kantoorruimten en toiletten. Naast kantoorruimten is er beschikking over een bedrijfshalletje, toiletvoorzieningen, pantry, kantine, spreekkamers en conferentieruimten. Het betreft de voormalige mijnvakschool, waar de moderne tijd en een sprekende karakteristieke stijl hand in hand gaan.

Het object is gelegen in de Heerlense wijk ‘Schandelen’. Zowel per eigen vervoer als met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken. De stadsautobaan N281 ligt op enkele minuten rijden en biedt verbinding naar zowel Maasmechelen- Eindhoven via de A2 en richting Maastricht via de A79. Tevens ligt het bus- en treinstation van Heerlen op loopafstand. Daarnaast ligt onder meer de autoboulevard op slechts steenworp afstand.

Het eigen terrein, gelegen aan de achterzijde van het object, biedt voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er aan de voorkant eigen parkeerplaatsen ter beschikking.

Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Heerlen-Stad Noord', vastgesteld op 29 september 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf' met dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie 5’. Koper dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Aanvaarding in onderling overleg.

Oplevering in huidige onverhuurde staat.

Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1949
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Huskensweg 37
Plaats Heerlen
Land NL
Ligging in woonwijkoverig
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4920 m²
Kantoor
Oppervlakte 2467 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 67 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten redelijk
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.