Object
Verhuurd

Keizersveld 71 G, Venray 5803 AP Venray

5803 AP Venray

Omschrijving

Ligging:

Bedrijvencentrum Venray is gelegen op bedrijventerrein Keizersveld te Venray. Keizersveld is een jong bedrijventerrein met een goede uitstraling en een grote diversiteit aan ondernemingen.

De bereikbaarheid is zeer goed. Snelweg A73 loopt langs het bedrijventerrein, van waaruit de Randstad (via Nijmegen) en het Ruhrgebied (via Venlo) uitstekend bereikbaar zijn. Het NS-station van...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Ligging:

Bedrijvencentrum Venray is gelegen op bedrijventerrein Keizersveld te Venray. Keizersveld is een jong bedrijventerrein met een goede uitstraling en een grote diversiteit aan ondernemingen.

De bereikbaarheid is zeer goed. Snelweg A73 loopt langs het bedrijventerrein, van waaruit de Randstad (via Nijmegen) en het Ruhrgebied (via Venlo) uitstekend bereikbaar zijn. Het NS-station van Venray-Oostrum ligt op ca. 2 km afstand.

De goede bereikbaarheid van het bedrijvencentrum en de strategische locatie op een industrieterrein op een steenworp afstand van de A73 maken vestiging hier zeer aantrekkelijk!

Omschrijving:

Bedrijvencentrum Venray, totaal bruto vloeroppervlak 1.640 m² is gesitueerd op bedrijventerrein Keizersveld vlak langs de A73. Dit bedrijvencentrum bestaat uit 8 bedrijfs-ruimten variërend in grootte van 175-225 m².

Elke hal is v.v. een rolpoort, een entree ruimte (3x5 m), een eigen meterkast, een toilet met ruim voorportaal (mogelijkheid tot realiseren van een douche), een kitchenette, een centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren (ook in hal), verlichting, een watertappunt, alsmede op de verdieping een kantoorruimte van 25 m². De hal heeft een netto hoogte van 5 m.

Parkeren:

Parkeren is mogelijk voor de eigen hal. Parkeren is gratis.

Huurprijs:

Huurprijs €1.125,- per maand, inclusief servicekosten, exclusief btw.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1995
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Keizersveld 71 G
Plaats Venray
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4280 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 225 m²
Kantoor oppervlakte 50 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.