Object
Verkocht

Klipperweg 4, Maastricht 6222 PC Maastricht

6222 PC Maastricht

Omschrijving

Perceel (bouw)grond van ca. 1 hectare, Klipperweg 4-6 te Maastricht, het is direct gelegen aan de binnenhaven. Alsmede een eenvoudige bedrijfshal van ca. 720 m² en een overdekte opslagplaats van ca. 350 m². Het perceel is grotendeels onverhard. Een strook van ca. 265 m² grenzend aan de binnenhaven is belast met het recht van Erfpacht.

LIGGING
Het industrie-/handelsterrein Beatrixhaven is...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Perceel (bouw)grond van ca. 1 hectare, Klipperweg 4-6 te Maastricht, het is direct gelegen aan de binnenhaven. Alsmede een eenvoudige bedrijfshal van ca. 720 m² en een overdekte opslagplaats van ca. 350 m². Het perceel is grotendeels onverhard. Een strook van ca. 265 m² grenzend aan de binnenhaven is belast met het recht van Erfpacht.

LIGGING
Het industrie-/handelsterrein Beatrixhaven is goed bereikbaar met eigen vervoer en heeft een snelle uitval naar de A2/A79, richting België en Eindhoven. Het object is gelegen op bedrijventerrein Beatrixhaven, met ca. 200 hectare verreweg het grootste bedrijventerrein van Maastricht en kent een directe aansluiting, middels een nieuwe op-/afrit naar de A2/A79. De meeste bedrijven bevinden zich in de nabijheid van de binnenhaven, die in verbinding staat met het Julianakanaal. Beatrixhaven is sinds jaar-en-dag een gewild bedrijventerrein, waar zowel ondernemingen met een plaatselijke achtergrond als (inter)nationale spelers zijn gevestigd.

METRAGA
- Perceel 10.350 m² (waarvan 265 m² belast is met het van erfpacht).
- Bedrijfshal van ca. 720 m²
- Overdekte opslagplaats van ca. 350 m²,

PARKEREN
Mogelijkheid tot het realiseren van voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BESTEMMING
Het object keNt thans de bestemming “Bedrijventerrein - 1” binnen het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Beatrixhaven. Binnen het vigerend bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met bedrijfscategorie 3.2 toegestaan. Het perceel mag maximaal voor 80% bebouwd worden met een maximale bouwhoogte van 15 m¹.

ERFPACHT
Het perceel, kadastraal bekend als Gemeente Maastricht, sectie I, nummer 4162 is belast met Erfpacht. Het recht van Erfpacht loopt tot 30 juni 2053, de huidige canon bedraagt € 2.263,00 per jaar. Hierop zij de “Algemene Erfpachtvoorwaarden 1985” van de Gemeente Maastricht van toepassing.

VRAAGPRIJS
€ 118,- per vierkante meter, kosten koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

VOORBEHOUD
- De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van opdrachtgever.
- Voorts vindt de verkoop van het “Recht van Erpacht” plaats onder voorbehoud van goedkeuring door de Gemeente Maastricht. De gemeente kan aan de goedkeuring aanvullende voorwaarden aan verbinden.

OVERIGE CONDITIES
Koopovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Klipperweg 4
Plaats Maastricht
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 10350 m²
Terrein
Oppervlakte 10350 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.