Object
Verkocht

Koperstraat 4, Vaals 6291 AJ Vaals

6291 AJ Vaals

Omschrijving

Ca. 673 m2 vvo commerciële ruimte | authentiek renovatie object
KOPERSTRAAT 4 | VAALS

VRAAGPRIJS: EUR 229.500,- K.K.

OBJECT
Dit fraaie authentiek object is enorm van opzet, is voorzien van diverse originele stijldetails en omvat ruim 4 etages. Gezien de ligging onder de rook van Aken en Parkstad kunt u met dit object alle kanten op. Zo zijn er tal van mogelijkheden op het vlak van werken en...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Ca. 673 m2 vvo commerciële ruimte | authentiek renovatie object
KOPERSTRAAT 4 | VAALS

VRAAGPRIJS: EUR 229.500,- K.K.

OBJECT
Dit fraaie authentiek object is enorm van opzet, is voorzien van diverse originele stijldetails en omvat ruim 4 etages. Gezien de ligging onder de rook van Aken en Parkstad kunt u met dit object alle kanten op. Zo zijn er tal van mogelijkheden op het vlak van werken en wonen. Het geheel oogt van de buitenzijde uiterst charmant en is gesitueerd in het schilderachtige centrum van Vaals, in een zijstraat van de bekende Maastrichterlaan. De officiële naam is huize 'Kirchfeld' en is omstreeks 1790 gebouwd door de toenmalige industriëlenfamilie von Clermont. De afgelopen decennia heeft dit bijzondere stukje Vaals gediend als hotel en bar.
Het object dient grondig onder handen genomen te worden (volledige renovatie is aan de orde) en vormt een ideaal investeringsproduct voor een investeerder. Doordat het object over een Rijksmonumentale status beschikt zijn er subsidiemogelijkheden om het object op te knappen. Het object zou mogelijk dienst kunnen doen als locatie ten behoeve van een maatschappelijke exploitatie. Er bestaat de mogelijkheid om via de gemeente meerdere huisnummers te verkrijgen.

LIGGING
Deze locatie is prima te bereiken via de N278. Naast eigen vervoer is het object goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de nabij omgeving liggen bushaltes die o.a. naar de busstations in Heerlen, Maastricht, Aken en Eupen leiden. Gezien de directe ligging van het centrum aan de Duitse grens kenmerkt Vaals zich reeds geruime tijd door de grote bezoekersaantallen van onze Oosterburen. Ook vanuit België komen steeds meer bezoekers naar Vaals. In combinatie met de volledige bereikbaarheid met eigen vervoer, het centrum kent geen exclusief voetgangersgebied, zorgt het levendige centrum van Vaals voor goede optische mogelijkheden en een internationale uitstraling.

BIJZONDERHEDEN
Het volledige perceel is dichtgebouw. Er rust geen recht van overpad of andersoortige erfdienstbaarheid op het aanpalende perceel (steeg aan zijkant).

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Kelder voormalige kelderbar circa 115 m²
Begane grond (incl. splitlevel)Kantoorruimte circa 174 m²
Eerste verdieping Kantoorruimte circa 102 m²
Tweede verdieping Kantoorruimte circa 127 m²
Zolder verdieping Kantoorruimte circa 155 m²
TOTAAL circa 673 m²

PARKEREN
In en rond het centrum van Vaals zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig. Voor het pand zijn diverse parkeerplaatsen gesitueerd welke voor diverse branches van grote waarde zijn.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kern Vaals', vastgesteld op 28 november 2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum en Waarde'. U dient zelf bij de gemeente Vaals te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.
Er zijn ruime mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en de gemeente is meer dan bereidt mee te werken.

VRAAGPRIJS
EUR 229.500,- k.k.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1790
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Koperstraat 4
Plaats Vaals
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 270 m²
Kantoor
Oppervlakte 673 m²
Verdiepingen 4
Voorzieningen te openen ramen
Onderhoud
Onderhoud binnen slecht tot matig
Onderhoud buiten slecht tot matig
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.