Object
Verkocht

Kouvenderstraat 62, Hoensbroek 6431 HG Hoensbroek

6431 HG Hoensbroek

Omschrijving

OBJECT
In het hart van Hoensbroek gelegen keurig onderhouden woon-winkelpand met garage en 2 extra parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object is keurig onderhouden. Zo zijn daken en kozijnen de recente jaren vernieuwd. Enige modernisering van sanitair en keuken is echter gewenst. Het geheel is qua bemetering, op watermeter na, gescheiden. De winkel is voorzien van gangbare afwerking, eigen...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
In het hart van Hoensbroek gelegen keurig onderhouden woon-winkelpand met garage en 2 extra parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object is keurig onderhouden. Zo zijn daken en kozijnen de recente jaren vernieuwd. Enige modernisering van sanitair en keuken is echter gewenst. Het geheel is qua bemetering, op watermeter na, gescheiden. De winkel is voorzien van gangbare afwerking, eigen toiletvoorziening en een royale frontbreedte. Het betreft een ideale mix voor wonen en werken.
De bovenwoning met eigen toegangsdeur, verdeeld over verdieping 1 en 2, is traditioneel ingedeeld. De eerste verdieping voorziet in een toilet, riante woonkamer (ruim 38 m²) met keurige parketvloer en nette vloerafwerking, een eenvoudige doch riante leefkeuken (circa 2.90 x 4.40 meter) en een op het zuiden georienteerd dakterras. De tweede verdieping is voorzien van 4 slaapkamers ( 4.10 x 3.25, 4.10 x 2.25, 3.45 x 2.40 en 2.85 x 2.95 m), een seperate toilet en een badkamer.
Voorts beschikt het geheel over een riante kelder verdeeld over 4 ruimten waaronder de inpandige garage, momenteel als berging in gebruik en de opstelplaats HR-Cv ketel.

LIGGING
Het object is gelegen in de gezellige oude kern van Hoensbroek met een gevarieerd detailhandelaanbod omvattende zowel lokaal als landelijk opperende ketens, gezellige horeca en voldoende parkeerplaatsen bijna naast de deur.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Kelder Opslag/garage circa 60 m²
Begane grond Winkelruimte circa 60 m²
Eerste verdieping Woonruime circa 70 m²
Tweede verdieping Woonruimte circa 70 m²

PARKEREN
Het geheel beschikt over eigen parkeergelegenheid, voorts zijn er diverse parkeerterreinen rondom de Kouvenderstraat gesitueerd, onder meer parking bij Albert Heijn, Weustenraedtstraat, Markt en Hoofdstraat. Er kan geparkeerd worden met behulp van een parkeerschijf.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoensbroek Oost', vastgesteld op 17 september 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumvoorzieningen'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGRPIJS
Vraagprijs € 149.900,- k.k.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1923
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kouvenderstraat 62
Plaats Hoensbroek
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 168 m²
Terrein
Oppervlakte 260 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 260 m²
Bijdrage winkeliersvereniging nee
Overname personeel nee
Branchebeperking nee
Horeca toegestaan nee
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.