Object
Verhuurd

Kouvenderstraat 62, Hoensbroek 6431 HG Hoensbroek

6431 HG Hoensbroek

Omschrijving

OBJECT
Het winkelobject is gelegen in de hoofdwinkelstraat in het centrum van Hoensbroek. De winkel is voorzien van gangbare afwerking, eigen toiletvoorziening en een royale frontbreedte. De winkelruimte is per direct te aanvaarden.

LIGGING
Het object is gelegen in de gezellige oude kern van Hoensbroek met een gevarieerd detailhandelsaanbod omvattende zowel lokaal als landelijk opperende...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
Het winkelobject is gelegen in de hoofdwinkelstraat in het centrum van Hoensbroek. De winkel is voorzien van gangbare afwerking, eigen toiletvoorziening en een royale frontbreedte. De winkelruimte is per direct te aanvaarden.

LIGGING
Het object is gelegen in de gezellige oude kern van Hoensbroek met een gevarieerd detailhandelsaanbod omvattende zowel lokaal als landelijk opperende ketens, gezellige horeca en voldoende parkeerplaatsen bijna naast de deur. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Albert Heijn, Hendriks Bloemen, Intertoys, The Read Shop, Scapino en Kruidvat.
Hoensbroek is één van de dorpskernen van de gemeente Heerlen en telt bijna 20.000 inwoners (Heerlen ca. 87.000 inwoners). Het centrum van Hoensbroek is goed bereikbaar, de autosnelweg A76 is slechts enkele autominuten verwijdert, alsmede de aansluiting op de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg, welke de parkstadgemeenten met elkaar verbindt.

REGIO PARKSTAD
Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige deels verstedelijkte regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 60 m²
TOTAAL circa 60 m²

PARKEREN
Er zijn diverse parkeerterreinen rondom de Kouvenderstraat gesitueerd, onder meer parking bij Albert Heijn, Weustenraedtstraat, Markt en Hoofdstraat. Er kan geparkeerd worden met behulp van een parkeerschijf.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoensbroek Centrum', vastgesteld op 17 december 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumvoorzieningen'. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGRPIJS
Huurprijs € 675,- per maand te vermeerderen met BTW

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1923
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kouvenderstraat 62
Plaats Hoensbroek
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 168 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 60 m²
Oppervlakte in units vanaf 60 m²
Horeca toegestaan ja
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.