Object
Verkocht

Limbrichterstraat 10, Sittard 6131 EC Sittard

6131 EC Sittard

Omschrijving

WINKELRUIMTE OP A1 LOCATIE, HARTJE CENTRUM
Limbrichterstraat 10, Sittard
TE KOOP / TE HUUR
Vraagprijs: € 295.000,- k.k. | Huurprijs: € 2.250,- p.m.

OMSCHRIJVING EN LIGGING
Op een top A1 locatie mogen wij u dit fraaie winkelobject te koop en te huur aanbieden. De winkel is turnkey qua afwerking (circa 75 m² BVO) en onder meer voorzien van keurige wand/vloer/plafond afwerking, metalen rolluik...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

WINKELRUIMTE OP A1 LOCATIE, HARTJE CENTRUM
Limbrichterstraat 10, Sittard
TE KOOP / TE HUUR
Vraagprijs: € 295.000,- k.k. | Huurprijs: € 2.250,- p.m.

OMSCHRIJVING EN LIGGING
Op een top A1 locatie mogen wij u dit fraaie winkelobject te koop en te huur aanbieden. De winkel is turnkey qua afwerking (circa 75 m² BVO) en onder meer voorzien van keurige wand/vloer/plafond afwerking, metalen rolluik aan de moderne voorpui, verlichtingsarmaturen, luchtgordijn en airconditioning.
Verdiepingen 1 tot en met 3 (samen ruim 150 m²) zijn eenvoudig van opzet en grotendeels te renoveren. Verdieping 1 voorziet in voorzieningen ten behoeve van de winkelruimte in de vorm van een toilet, pantry en kantoorruimte.
De mogelijkheid bestaat om een eigen opgang voor de bovenwoning te creëren aan de achterzijde. Voorts is er een passantenstroom van ca. 8.800 personen.

Kenmerkend voor het centrum van Sittard is de uitstekende mix tussen landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en de gezellige horeca.

Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Zo liggen autoweg A2 (Aachen – Eindhoven - Amsterdam) en de N297/56N welke de A2 verbindt met Düsseldorf en Köln in de directe nabijheid.
Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden.

Adres:
Limbrichterstraat 10, 6131 EC, Sittard

Omschrijving:
Winkelruimte met casco bovenwoning

Huurprijs: € 2.250,- per maand

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.

Metrage: Winkel circa 75 m² BVO Verdieping 1 tot en met 3 circa 150 m²

Parkeren: In en rond het centrum bevinden zich meerdere (betaalde) parkeervoorzieningen.

Bestemming:
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum-1'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt opgeleverd voorzien van verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, airconditioning, luchtgordijn, siergrindvloer, pantry en toilet.

Disclaimer
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1725
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Limbrichterstraat 10
Plaats Sittard
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 75 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 150 m²
Oppervlakte in units vanaf 75 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.