Object
Verkocht

Nieuwstraat 154, Hoensbroek 6431 KX Hoensbroek

6431 KX Hoensbroek

Omschrijving

Rustig gelegen authentiek kantoorobject en parkeerterrein

Nieuwstraat 154-156 | Hoensbroek

circa 970 m² kantoorruimte
&
circa 1193 m² parkeerterrein

Vraagprijs kantoorruimte: € 169.000,- k.k.
Vraagprijs parkeerterrein: € 30.000,- k.k.

OBJECT
Het geheel betreft een authentiek kantoorobject van maar liefst circa 970 m² groot. Het kantoor is gebouwd in 1952 als woon-winkelpand, waarna...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Rustig gelegen authentiek kantoorobject en parkeerterrein

Nieuwstraat 154-156 | Hoensbroek

circa 970 m² kantoorruimte
&
circa 1193 m² parkeerterrein

Vraagprijs kantoorruimte: € 169.000,- k.k.
Vraagprijs parkeerterrein: € 30.000,- k.k.

OBJECT
Het geheel betreft een authentiek kantoorobject van maar liefst circa 970 m² groot. Het kantoor is gebouwd in 1952 als woon-winkelpand, waarna meerdere verbouwingen hebben plaats gevonden welke hebben geleid tot de huidige structuur als kantoorruimte. Het object kenmerkt zich door zijn ideale rustige ligging nabij het centrum van Hoensbroek. Het metrage is verdeeld over drie bouwlagen, waarbij het grootste gedeelte van de kantoorruimte is gesitueerd aan de begane grond. Het geheel dient gemoderniseerd te worden en behoeft directe bouwkundige verbeteringen, denk hierbij aan dak lekkage en scheurvorming in de zijgevels.

Het parkeerterrein is gelegen aan de overzijde van het kantoorobject. Het geheel is grotendeels verhard en deels voorzien van parkeervakken. In totaal omvat het terrein circa 1.193 m².

LIGGING
Het object is gelegen aan de Nieuwstraat 154-156 te Hoensbroek. Daarmee is het geheel slechts gelegen op steenworp afstand van het centrum van Hoensbroek. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen, zo bevindt zich de af- en oprit naar de autosnelweg A76 slechts op enkele autominuten afstand. Ook met het openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar, bijna voor de deur is een bushalte gesitueerd. Vrij parkeren is mogelijk in de straat, of op het tevens te verkopen parkeerterrein aan de overkant van onderhavig kantoorobject.
Hoensbroek is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur.

In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Onder meer publiektrekkers zoals Snowworld, Museumplein Limburg, Wereldtuinen Mondoverde, het WMC en Pinkpop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek. Voorts is onlangs de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. In Parkstad werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum.

METRAGE
Adres Omschrijving Oppervlakte
Nieuwstraat 154-156 Kantoorruimte circa 970 m²
Parkeerterrein Parkeerruimte circa 1.193 m²

PARKEREN
Te koop is tevens het tegenover gelegen parkeerterrein van circa 1.193 m². Deze is grotendeels verhard en deels voorzien van parkeervakken. Verder kan er in de straat/directe omgeving vrij geparkeerd worden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoensbroek Zuid', vastgesteld op 2 juni 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Kantoren'. Koper dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. In overleg met de gemeente kan gekeken worden naar de mogelijkheden met betrekking tot herbestemming naar wonen, daar dit de oorspronkelijke hoofdbouw was.

VRAAGPRIJS
Vraagprijs kantoorruimte: € 169.000,- k.k.
Vraagprijs parkeerterrein: € 30.000,- k.k.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1952
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Nieuwstraat 154
Plaats Hoensbroek
Land NL
Ligging in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2335 m²
Kantoor
Oppervlakte 970 m²
Oppervlakte in units vanaf 970 m²
Verdiepingen 3
Voorzieningen inbouwarmaturente openen ramensysteemplafondtoiletpantryverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen slecht tot matig
Onderhoud buiten slecht tot matig
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.