Object
Verkocht

Rimburgerweg 38 a, Brunssum 6445 PA Brunssum

6445 PA Brunssum

Omschrijving

Fraai bedrijfs- en kantoorobject | circa 705 m²

Rimburgerweg 38a | Brunssum
Vraagprijs: € 479.000,- k.k.

OBJECT
Deze fraaie bedrijfs- en kantoorruimte is gelegen aan de rand van de Brunssummerheide op een goede zichtlocatie. Het geheel is gebouwd in 2002 en bestaat uit kantoorruimte gelegen aan de begane grond en eerste etage aan de voorzijde, alsmede een achtergelegen bedrijfsruimte met...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Fraai bedrijfs- en kantoorobject | circa 705 m²

Rimburgerweg 38a | Brunssum
Vraagprijs: € 479.000,- k.k.

OBJECT
Deze fraaie bedrijfs- en kantoorruimte is gelegen aan de rand van de Brunssummerheide op een goede zichtlocatie. Het geheel is gebouwd in 2002 en bestaat uit kantoorruimte gelegen aan de begane grond en eerste etage aan de voorzijde, alsmede een achtergelegen bedrijfsruimte met parkeerterrein en opslagterrein. Het totaal omvat circa 705 m², waarvan 315 m² kantoorruimte en 390 m² bedrijfsruimte.
De kantoorruimte van het object is voorzien van onder andere systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, aluminium kozijnen voorzien van dubbel glas, alarmsysteem, gescheiden dames- en herentoiletten, kitchenette en centrale verwarming. De bedrijfsruimte is voorzien van 3 overheaddeuren (waarvan 2 met loopdeur) en een separate entree middels een dubbele deur. Verder is het buitenterrein volledig verhard.
Eventueel ook te koop in combinatie met naastgelegen objecten Rimburgerweg 40 (€ 215.000,- á ca. 460 m²) en Rimburgerweg 38B (€ 299.000,- á ca. 740 m²) te koop.

LIGGING
Het object is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein met op steenworp afstand JFC Headquarters (Allied Joint Force Command, voorheen AFNORTH) en diverse handelsondernemingen. Verder is de op- en afrit van de Buitenring Parkstad in de nabijheid gesitueerd, waardoor de bereikbaarheid erg goed is te noemen.
De buitenring staat in directe verbinding met diverse snelwegen naar steden zoals Aken, Eindhoven, Antwerpen of Maastricht, waardoor de bereikbaarheid als zeer goed omschreven kan worden, temeer daar de op- en afrit naar deze verbindings-weg binnen enkele minuten te bereiken is. Busverbindingen stoppen in de omgeving, waardoor de ontsluiting middels het openbaar vervoer als voldoende kan worden bestempeld.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 160 m²
Eerste verdieping Kantoorruimte circa 155 m²
Begane grond Bedrijfsruimte circa 390 m²
TOTAAL circa 705 m²

PARKEREN
Aan de voorzijde een parkeerterrein, en aan de achterzijde via een poort een afgesloten terrein voor opslag en/of parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'bedrijventerreinen', vastgesteld op 11 september 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'bedrijf'. U dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
€ 479.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2002
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Rimburgerweg 38 a
Plaats Brunssum
Land NL
Ligging bedrijventerreinlandelijk gebied
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4230 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 705 m²
Kantoor oppervlakte 315 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.