Object
Verkocht

Rimburgerweg 40, Brunssum 6445 PA Brunssum

6445 PA Brunssum

Omschrijving

Vrijstaand bedrijfsobject | circa 460 m²

Rimburgerweg 40 | Brunssum
Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

OBJECT
Bedrijfsobject uit 1960 met aan de voorzijde wonen of kantoor inclusief royaal buitenterrein gelegen aan de rand van de Brunssummerheide op een goede zichtlocatie. Het object bestaat uit een woongedeelte (of kantoor) van ca. 105 m² en diverse bedrijfsruimtes van in totaal ca. 345 m²....

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Vrijstaand bedrijfsobject | circa 460 m²

Rimburgerweg 40 | Brunssum
Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

OBJECT
Bedrijfsobject uit 1960 met aan de voorzijde wonen of kantoor inclusief royaal buitenterrein gelegen aan de rand van de Brunssummerheide op een goede zichtlocatie. Het object bestaat uit een woongedeelte (of kantoor) van ca. 105 m² en diverse bedrijfsruimtes van in totaal ca. 345 m². Verder bevindt zich een riant buitenterrein bij het complex t.b.v. opslag en/of parkeren.
De (bedrijfs)woning is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer alsmede een tweetal slaapkamers. Het geheel dient gemoderniseerd te worden.
Verder diverse bedrijfsruimten met eigen entree, totaal ca. 345 m².
Eventueel ook te koop in combinatie met naastgelegen objecten 38A (€ 479.000,- á ca. 705 m²) en 38B (€ 299.000,- á ca. 740 m²) te koop.

LIGGING
Het object is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein met op steenworp afstand JFC Headquarters (Allied Joint Force Command, voorheen AFNORTH) en diverse handelsondernemingen. Verder is de op- en afrit van de Buitenring Parkstad in de nabijheid gesitueerd, waardoor de bereikbaarheid erg goed is te noemen.
De buitenring staat in directe verbinding met diverse snelwegen naar steden zoals Aken, Eindhoven, Antwerpen of Maastricht, waardoor de bereikbaarheid als zeer goed omschreven kan worden, temeer daar de op- en afrit naar deze verbindings-weg binnen enkele minuten te bereiken is. Busverbindingen stoppen in de omgeving, waardoor de ontsluiting middels het openbaar vervoer als voldoende kan worden bestempeld.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Woongedeelte circa 105 m²
Begane grond Bedrijfsruimte circa 345 m²
TOTAAL circa 450 m²

PARKEREN
Aan de voorzijde een parkeerterrein, en aan de achterzijde via een poort een afgesloten terrein voor opslag en/of parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'bedrijventerreinen', vastgesteld op 11 september 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'bedrijf' en kent de aanduiding ‘bedrijfswoning’. U dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
€ 215.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1960
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Rimburgerweg 40
Plaats Brunssum
Land NL
Ligging bedrijventerreinlandelijk gebied
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 3305 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 460 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen matig
Onderhoud buiten matig
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.