Object
Verhuurd

Schoolstraat 1, Venray 5801 BN Venray

5801 BN Venray

Omschrijving

OBJECT
De aangeboden ruimte ligt op de hoek van de Marktstraat en Schoolstraat. U komt binnen via de overdekte entree De ruimte beschikt over een systeemplafond met geïntegreerde verlichting en vloerbedekking. Voorts is er een pantry en toilet aanwezig.

LIGGING
De Schoolstraat ligt parallel aan de Grotestraat en is een van de belangrijkste straten in het centrum. De Marktstraat komt uit op de...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

OBJECT
De aangeboden ruimte ligt op de hoek van de Marktstraat en Schoolstraat. U komt binnen via de overdekte entree De ruimte beschikt over een systeemplafond met geïntegreerde verlichting en vloerbedekking. Voorts is er een pantry en toilet aanwezig.

LIGGING
De Schoolstraat ligt parallel aan de Grotestraat en is een van de belangrijkste straten in het centrum. De Marktstraat komt uit op de Grote Markt, welke bekend staat als horecaplein.
Venray was Beste Binnenstad 2011-2013 in de categorie kleine stadskernen en beschikt over een aantrekkelijk en eigentijds centrum met een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod. Hierdoor is het bijzonder goed toeven. Met een gratis Wifi-verbinding kunt u uw smartphone of tablet in het centrum gebruiken!

De eigen schouwburg is de trots van de stad. In de Grotestraat hebben diverse grote winkelketens zich gevestigd, waaronder de H&M, Hema, Blokker, Kruidvat en Etos. Voorts is er een goede mix met lokale zelfstandige ondernemers.
In het verlengde van de Schoolstraat wordt het stedelijk museum gerealiseerd waarmee men verwacht dat er een toename zal zijn van de consumentenstroom.
U vindt er diverse bakkers en een slager. Vanuit het centrum zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

METRAGE
De winkel heeft een oppervlakte van 100 m² de frontbreedte van de winkel is 1300 cm.

PARKEREN
De gemeente Venray heeft de aanpassing van het parkeerbeleid doorgevoerd. Een en ander houdt in dat rondom het kernwinkelgebied een blauwe zone wordt ingesteld met een parkeerduur van 2 uur en dat op de parkeerterreinen die voorzien zijn van een slagboom en in de parkeergarage een maximaal dagtarief geldt van € 3,00.

BESTEMMING
Centrumdoeleinden. Onder andere is toegestaan detailhandel, dienstverlenende bedrijven, kantoren etc. Zie uitgebreide informatie in de brochure.

HUURPRIJS
Huurprijs € 950,- per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

CONTRACTDUUR
5 (vijf) jaar.

VERLENGINGSTERMIJN
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

BETALING
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het laatst bekende standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1974
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Schoolstraat 1
Plaats Venray
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 248 m²
Terrein
Oppervlakte 110 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 110 m²
Oppervlakte in units vanaf 100 m²
Bijdrage winkeliersvereniging nee
Overname personeel nee
Branchebeperking nee
Horeca toegestaan nee
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.