Object
Verhuurd

Stationstraat 31, Beek 6191 BB Beek

6191 BB Beek

Omschrijving

Representatieve kantoor- en praktijkruimte | ca. 200 m²

OBJECT
Op een uitstekende zichtlocatie langs de doorgaande weg vanuit centrum Beek naar Elsloo, nabij het station en bedrijventerrein ‘Beekerhoek’ ligt deze representatieve bedrijfsruimte. Het geheel bestaat uit kantoor- en/of praktijkruimte op de begane grond (circa 140 m²) en het souterrain (circa 60 m²). De wanden/vloeren/plafond zijn...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Representatieve kantoor- en praktijkruimte | ca. 200 m²

OBJECT
Op een uitstekende zichtlocatie langs de doorgaande weg vanuit centrum Beek naar Elsloo, nabij het station en bedrijventerrein ‘Beekerhoek’ ligt deze representatieve bedrijfsruimte. Het geheel bestaat uit kantoor- en/of praktijkruimte op de begane grond (circa 140 m²) en het souterrain (circa 60 m²). De wanden/vloeren/plafond zijn keurig afgewerkt, natte ruimten en keuken zijn compleet en modern van opzet en het geheel beschikt over een frontbreedte van ruim 8.50 meter, mede hierdoor is het een perfecte zichtlocatie te noemen. Het souterrain is een volwaardige en bruikbare ruimte.

LIGGING
Het object is gelegen nabij het centrum van Beek, bedrijventerrein ‘Beekerhoek’ en het recent vernieuwde winkelcentrum ‘Makado’. Tevens ligt het object op loopafstand van het station en zijn de op/afritten van de snelwegen A76 en A2 (richting Maastricht, Parkstad, Eindhoven, Duitsland en België)in de buurt gelegen.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Praktijkruimte circa 140 m²
Souterain Kantoorruimte circa 60 m²
TOTAAL circa 200 m²

PARKEREN
Aan de voorzijde van het pand zijn diverse parkeerhavens gesitueerd. Tevens ligt op loopafstand een ruime parkeerplaats met volop parkeerplaatsen waar men vrij kan parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kern Beek', vastgesteld op 26 april 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Gemengd en Waarde'. U dient zelf bij de gemeente Beek te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
EUR. 12.000,- per jaar. Het object wordt zonder BTW verhuurd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1965
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Stationstraat 31
Plaats Beek
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrumin woonwijk
Terrein
Oppervlakte 200 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.