Object
Verhuurd

Tunnelweg 103 B, Kerkrade 6468 EJ Kerkrade

6468 EJ Kerkrade

Omschrijving

BEDRIJFSLOODS
TUNNELWEG 103B KERKRADE
+/- 360 M²

Op bedrijventerrein Dentgenbach in Kerkrade wordt binnen een goed verzorgd bedrijfscomplex een unit ter grootte van circa 360 m² BVO te huur aangeboden. De unit bevat een toiletfaciliteit met kantoor. Boven op het kantoor is extra opslag via een trap. Tevens is sprake van een gezamenlijke toegangsweg. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein....

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

BEDRIJFSLOODS
TUNNELWEG 103B KERKRADE
+/- 360 M²

Op bedrijventerrein Dentgenbach in Kerkrade wordt binnen een goed verzorgd bedrijfscomplex een unit ter grootte van circa 360 m² BVO te huur aangeboden. De unit bevat een toiletfaciliteit met kantoor. Boven op het kantoor is extra opslag via een trap. Tevens is sprake van een gezamenlijke toegangsweg. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein.

Indeling : De rechthoekige unit omvat circa 360 m² BVO en is voorzien van een modern afwerkniveau. De hoogte van de hal is ca. 6 meter en kent een vrije overspanning van circa 15 meter. Verder voorziet de hal in de volgende elementen krachtstroom, verlichting, lichtstraat, overheadpoort, bedrijfsvloer, toiletvoorziening, heater en camerabeveiliging rondom het complex en inbraak- en brandalarm systeem.

Bereikbaarheid Zowel per (vracht)wagen alsook middels het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. De buitenring van Parkstad ligt op circa 250 meter afstand. De snelwegen richting Maastricht (A79), Aken & Antwerpen (A76) en Eindhoven (A2) zijn uitstekend en binnen enkele minuten bereikbaar.

Bijzonderheden :
• camera beveiliging rondom het pand;
• alarminstallatie en brandinstallatie;
• indelingstekeningen zijn op verzoek verkrijgbaar;
• oplevering in de huidige staat, doch zaken zijn bespreekbaar;

Huurtermijn: 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging. Andere termijnen op aanvraag.
Huurprijs: € 1.250,- per maand exclusief BTW
Betaling: Per maand vooruit te voldoen.
BTW-belaste verhuur: Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur, servicekosten en promotiebijdrage te vermeerderen met BTW.
Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurovereenkomst: Standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.
Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden.
Oplevering: In huidige staat.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2011
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Tunnelweg 103 B
Plaats Kerkrade
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 360 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.