Object
Verkocht

Vinckenhofstraat 125, Venlo 5913 EC Venlo

5913 EC Venlo

Omschrijving

In een woonwijk te Venlo- Oost is deze geschakelde bedrijfsruimte van 747 m2 met inpandige kantoren gelegen. De bedrijfsruimte is thans in gebruik als uitvaartcentrum en is als zodanig ingericht maar kan met enkele aanpassingen ook worden gebruikt als kantoor met werkplaats cq. opslagruimte. Het oorspronkelijk gebouw bestaat uit een 2-laags kantoorgebouw met een aansluitend gelegen...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

In een woonwijk te Venlo- Oost is deze geschakelde bedrijfsruimte van 747 m2 met inpandige kantoren gelegen. De bedrijfsruimte is thans in gebruik als uitvaartcentrum en is als zodanig ingericht maar kan met enkele aanpassingen ook worden gebruikt als kantoor met werkplaats cq. opslagruimte. Het oorspronkelijk gebouw bestaat uit een 2-laags kantoorgebouw met een aansluitend gelegen loods/bedrijfsruimte. Later is de kantoorruimte aan de voorzijde over de volle breedte uitgebouwd.

Aan de voorzijde van het object bevindt zich een ontvangstruimte met toiletruimte, pantry en meterkast. Via de ontvangstruimte is een rouwkamer te bereiken en via een lange gang is een tweede rouwkamer te bereiken. Deze rouwkamer kan ook via een deur in de zijgevel van het object bereikt worden. Aansluitend aan de rouwkamers bevindt een verzorgingskamer en de bedrijfsruimte met trapopgang naar de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is aan de achterzijde toegankelijk via een tweetal handbediende rolpoorten. Verwarming van de hal vindt plaats door middel van een gasgestookte heater. Verder voorziet het object op de begane grond in een wasstraat en een carport. De kantoorruimte op de verdieping is eventueel zelfstandig te bereiken via een eigen opgang. De kantoorruimte op de verdieping is verder ingericht met diverse kamers, een eigen toiletruimte en een kantine met keukenopstelling. De kantoren worden verwarmd door middel van radiatoren en tevens is er airco aanwezig. Verder bevindt zich in de hal nog een bergzolder welke is gesitueerd boven de rouwkamer en de verzorgingskamer.

Bouwaard
Het object is opgetrokken als betonskelet met stalen spanten. Het ronde dak is voorzien van een lichtstraat bestaande uit een stalen kozijnen met draadglas (enkel). Zowel het ronde dak van de bedrijfsruimte als het plat dak van het 2 laags kantoorgebouw zijn gedekt met bitumineuze dakbedekking (niet geïsoleerd). Gevels opgetrokken in metselwerk (met spouw) en voorzien van betonvloeren.
De omstreeks 1992 gerealiseerde uitbouw is traditioneel gebouwd, voorzien van een plat dak met bitumineuze dakbedekking en gevels (met spouw) opgetrokken in metselwerk.

Ligging
Het object ligt in een woonwijk te Venlo- Oost, op korte afstand van een kleinschalig buurtwinkelcentrum en in de nabijheid van het centrum van Venlo. De autosnelwegen A67 en A73 bevinden zich eveneens op korte afstand.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer.

Metrage
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 747 m², een meetstaat is op verzoek beschikbaar.

Parkeren
Voldoende parkeerfaciliteiten langs de openbare weg in parkeerhavens. Tevens mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein, onder de carport en in de bedrijfsruimte.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Venlo- Oost’ met als bestemmingsomschrijving ‘Bedrijf’. Meer informatie aangaande het bestemmingsplan is op verzoek beschikbaar en gratis in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Overige condities
Koopovereenkomst op basis van het laatst bekende standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ). Voorbehoud goedkeuring eigenaar

Aanvaarding
In onderling overleg.

Oplevering
In huidige staat, mogelijk dat enkele gebruikerspecifieke installaties worden weggenomen.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1962
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Vinckenhofstraat 125
Plaats Venlo
Land NL
Ligging in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 630 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 747 m²
Oppervlakte in units vanaf 747 m²
Kantoor oppervlakte 64 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.