Object
Verhuurd

Wigibaldpad 2, Susteren 6114 LZ Susteren

6114 LZ Susteren

Omschrijving

Fraaie winkelunit tegenover hoofdingang ‘Plus’ supermarkt

OBJECT
In het sfeervolle kerkdorp Susteren mogen wij u in de winkelkern, tegenover de Plus supermarkt, een charmante nieuwbouw winkelunit (casco) aanbieden. Het geheel is onder moderne architectuur gerealiseerd, beschikt over een royale frontbreedte, is per direct te betrekken en meet ruim 143 m² BVO. Dankzij de royale raampartijen...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Fraaie winkelunit tegenover hoofdingang ‘Plus’ supermarkt

OBJECT
In het sfeervolle kerkdorp Susteren mogen wij u in de winkelkern, tegenover de Plus supermarkt, een charmante nieuwbouw winkelunit (casco) aanbieden. Het geheel is onder moderne architectuur gerealiseerd, beschikt over een royale frontbreedte, is per direct te betrekken en meet ruim 143 m² BVO. Dankzij de royale raampartijen beschikt de unit over veel daglichttoetreding en uitstekende reclamemogelijkheden.

LIGGING
Onderhavig object maakt deel uit van het nieuwe centrumplan van Susteren en kent een verzorgingsgebied van circa 25.000 inwoners. Door de ligging direct naast de ingang van de eveneens geheel vernieuwde supermarkt is een goede passantenstroom gegarandeerd.

De gehele gemeente Echt-Susteren omvat een negental kernen en huisvest in totaal circa 32.000 inwoners. De ligging van de gemeente is ideaal, aan westelijke zijde grenst deze aan België, aan de oostelijke zijde aan Duitsland. Verder is de ontsluiting zeer goed te noemen met de snelwegen A2, A73 en N295 en de NS-stations Susteren en Echt.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 143 m²
TOTAAL circa 143 m²

PARKEREN
Rondom de winkelunit zijn ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Susteren 2016', vastgesteld op 26 mei 2016. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum-1'. Derhalve is onderhavig object bestemd voor onder andere: ‘detailhandel’, ‘dienstverlening’, ‘bedrijven (milieucategorie 1 & 2)’, ‘maatschappelijk’ of ‘cultuur en ontspanning’. Huurder dient zelf bij de gemeente Echt-Susteren te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

KOOPPRIJS
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
€ 19.305,- per jaar te vermeerderen met de BTW

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Wigibaldpad 2
Plaats Susteren
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 143 m²
Oppervlakte in units vanaf 143 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.