boek-offermans-wonen-verkoopmakelaar

Wonen

Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken.
Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze. Wij zorgen ervoor dat je woning opvalt en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel onder ander 'op straat' als op diverse online media. Met de hulp van deze website, een uitstekende ranking op Funda, professionele foto’s en inzet van social media brengen wij je huis onder de aandacht.

Het verkopen van een huis is een ingewikkeld zakelijk en juridisch proces. Onze verkoopmakelaars kennen de markt en weten wat er speelt. Ze zijn experts in onderhandelingen en hebben veel kennis. Je kunt op ons vertrouwen.

"Betrouwbaar met meer dan 40 jaar ervaring."

Ben je op zoek naar een betrouwbare, deskundige en creatieve makelaar om jouw huis te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze manier van werken en onze tarieven tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Verkopen zonder gedoe
Als wij je huis verkopen, heb je geen administratieve rompslomp en geen gedoe. Tijdens de bezichtigingen hoef je niet thuis te zijn, soms is het zelfs beter van niet. Het is onze ervaring dat belangstellenden meer durven te vragen aan ons, dan aan de eigenaar zelf, dit kan een hoop nuttige informatie opleveren voor een eventuele onderhandeling.

  • gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis
  • als verkoopmakelaar begeleiden we het proces van A tot Z
Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.