9035

Ik wil mijn huis verkopen

Het verkoopproces

Inventarisatie
potentiƫle kopers

Als eerste leggen we de basis voor het hele verkoopproces, de potentiële kopers bepalen. Wie is, volgens onze ervaringen, de juiste koper en hoe bereiken we deze? Dankzij onze goede marktkennis hebben wij vaak zicht op concrete kandidaten. Bovendien benaderen we de bij ons bekende woningzoekers.

5418
5413

Ik vertel je graag over
onze werkwijze.

Jeroen van Bokhoven
  • Directie - NVM Makelaar
  • 045-574 32 33
Neem contact op

Ik wil meer weten

Woningen worden momenteel erg snel verkocht, ook veel mensen grijpen net naast hun droomwoning. Misschien zijn ze ook geïnteresseerd in jouw huis. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Contact opnemen
5419

Doeltreffende
marketing

Goede marketing is essentieel voor een succesvol verkoopproces. De presentatie van uw woning dient dan ook optimaal te zijn. Door professionele foto's, een goede presentatie op Funda en de unieke presentatie op social media zijn doorslaggevend.

5424
5420

Elke woning is uniek, dus ook de presentatie!

Jolien Bus
  • Commercieel medewerker
  • 043-367 15 22
Neem contact op

Ik wil meer weten

Wij nemen de woningpresentatie erg serieus. Wij maken niet alleen gebruik van de standaard middelen, wij hebben zelfs een marketing professional binnen ons team.

Contact opnemen
5425

Bezichtigingen

De bezichtigingen plannen wij altijd in onderling overleg in. Een goede bezichtiging is een belangrijk onderdeel in het verkoopproces. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal na de bezichtiging contact met je opnemen. Wij houden je constant op de hoogte over de bezichtigingsresultaten.

5429
5428

Ik vertel mensen graag meer over de woning.

Krystle Morshinkhof
  • Vastgoedadviseur
  • 045-574 32 33
Neem contact op

Ik wil meer weten

Een goede bezichtiging wordt vaak onderschat. Een goede eerste indruk op de potentiële koper is enorm belangrijk. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Afspraak of contact
5430

Onderhandelingen

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom is het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaars. Zij weten van de hoed en de rand en staan je bij met advies. De controle over het onderhandelingsproces verlies je nooit, want uiteindelijk beslis jij voor welke prijs je de woning verkoopt.

5437
5433

Ik regel de beste verkoopprijs.

Ronald Bartels
  • NVM Makelaar
  • 045-574 32 33
Neem contact op

Ik wil meer weten

Onze aanpak is helder, direct en duidelijk! Dat proberen we ook graag zo te houden door constant in overleg te blijven. Heb je na het bekijken van deze pagina toch nog een vraag over onze manier van onderhandelen?

Maak een afspraak
5439

Deskundige
afhandeling

Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over andere belangrijke onderdelen van de koopovereenkomst. Wij staan je bij met raad en daad, samen nemen we de overeenkomst dan ook uitvoerig door.

5527
5530

Ik verzorg de goede afhandeling van het proces.

Stefan Stijns
  • NVM Makelaar
  • 043-367 15 22
Neem contact op

Ik wil meer weten

Dat wij het proces uiterst zorgvuldig uitvoeren zal je inmiddels wel duidelijk zijn. Heb je toch nog vragen hoe wij zaken aanpakken in jouw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen
5532
9036

Een keuze maken

U wilt uw huis verkopen?

Het verkopen van een huis is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis. Als het zorgvuldig gebeurt, voelt het als een feest. Daarom hanteren wij een uiterst persoonlijke aanpak, waarbij jij je op je gemak voelt.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.