header-taxatie

Taxaties

Een betrouwbare waardebepaling

  • Betrouwbare cijfers.
  • Heldere rapportages.
  • Snel en vakkundig.

Bedrijfsruimte
taxeren

Indien u uw bedrijfsobject wilt laten taxeren bij aan- of verkoop, verbouwing of bij herfinanciering, dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit "Boek en Offermans Taxaties BV". Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financiers om makelaardij en taxaties te scheiden. Onze onafhankelijkheid is hierdoor mede gewaarborgd.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, incourant vastgoed en ook minder voorkomend vastgoed zoals bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca. Een voortdurende monitor van de markt zorgt voor de meest nauwkeurige gegevens voor de door ons gehanteerde rekenmodellen.

boek-offermans-taxateurs-bedrijfsmatig

piet-notten

Uw specialist

Piet Notten
  • Register-taxateur
Contact opnemen

Huis
taxeren

Een taxatierapport is een belangrijk document dat u nodig heeft bij het aanvragen van een hypotheek. Elke hypotheekaanbieder heeft voorwaarden waaraan een taxatie moet voldoen. Ook taxateurs moeten aan strenge voorwaarden voldoen.

Wij zijn gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS en zelfs de Sparkasse. Onze gecertificeerde taxateurs zijn helemaal thuis in de actualiteit.

Taxaties in Limburg
Onze taxateurs stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning vast. Volgens ons is een taxatie óók een kritische blik op de te kopen woning en de gevraagde prijs.

Als u ons een taxatieopdracht geeft, maken we zo snel mogelijk een afspraak. Direct na opname van de woning gaan we aan het werk met het taxatierapport. Snel, vakkundig en betrouwbaar. Onpartijdig, integer en deskundig.

boek-offermans-taxateurs-particulier

ronald-jeurissen

Uw specialist

Ronald Jeurissen
  • Register-Taxateur
Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.