Jouw woningmakelaar in Limburg

Boek & Offermans Makelaars

Boek & Offermans Makelaars

Jouw woningmakelaar in Limburg

Waarom een Boek & Offermans woningmakelaar?

Het kopen en verkopen van je huis is een serieuze aangelegenheid. Als woningmakelaar gaan wij hier uiterst zorgvuldig, professioneel en met de grootste vakkundigheid mee om. Gedurende het gehele proces heb je naast je makelaar ook een vast aanspreekpunt op kantoor, waarbij je altijd terecht kunt met je vragen.

Van Heerlen tot Maastricht en van Venray tot aan Venlo, onze woningmakelaars kennen elk stukje van Limburg. Door onze creatieve werkwijze en lokale marktkennis zorgen wij voor een zorgeloze en soepele afhandeling met een helder proces.

  • Vertrouwde zekerheid en kwaliteit sinds 1975.
  • Team van gecertificeerde medewerkers.
  • Persoonlijk en snel contact.
test2

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

test2

Boek & Offermans verkoop plan

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Hoe bepaal je de juiste vraagprijs? Hoe zorg je voor goede foto's en een mooie woningbrochure?

Zoveel vragen, onze woningmakelaars zijn er voor de antwoorden en helpen je graag! Met ons bewezen verkoopplan verkopen wij je huis zonder zorgen!

test2

Boek & Offermans verhuis checklist

Het kopen van een huis is spannend en leuk. Het verhuizen kan een heleboel stress met zich mee brengen. Al dat geplan vooraf en geregel van adreswijzigingen achteraf.

Als woningmakelaar weten wij dat, daarom hebben wij een handige checklist gemaakt. Hiermee voorkom je stress en wordt het verhuizen naar je droomhuis weer een feestje!

test2

Boek & Offermans bezichtiging tips

De zoektocht naar je droomhuis is soms erg lastig. Het begint vaak met zwijmelen bij de foto’s op internet. Maar met elke muisklik verschijnt er weer een andere fijne woning.

Vervolgens ga je diverse huizen bezichtigen, maar is het lastig om bij te houden wat de goede en slechte eigenschappen waren van de bekeken huizen. Met onze tips houd je dit altijd handig bij!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie