<h1>Jouw makelaar in Landgraaf</h1>

Jouw makelaar in Landgraaf

Huis verkopen in Landgraaf

Huis kopen in Landgraaf

Huis taxeren in Landgraaf

Landgraaf

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Landgraaf.

Met een compleet pakket aan diensten is Jeroen jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Jeroen van Bokhoven is jouw makelaar in Landgraaf!

Maak ook kennis met Jeroen, je bent van harte welkom!

Waarom een Boek & Offermans Makelaar?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Regionale expertise en Limburg breed actief
  • Groot scala aan diversiteit van woningen
  • Extra capaciteit in huis, meer dan 30 medewerkers
  • Met 4 vestigingen, volledige dekking in Limburg
  • Het beste verkoopplan

Landgraaf

Landgraaf is gelegen in de oostelijke mijnstreek en is ontstaan in 1982 uit de samenvoeging van de gemeenten Schaesberg, Nieuwenhagen en Waubach. De gemeente telt 37.607 inwoners en mag zich daardoor een stad noemen. Landgraaf heeft Kerkrade, Brunssum en Heerlen als buurgemeenten.

Van SnowWorld tot aan Op de Kamp en van Theater Landgraaf tot aan de watertoren in Rimburg, Jeroen kent elk stukje van Landgraaf. Huis kopen of verkopen? Dan is Jeroen van Bokhoven jouw makelaar in Landgraaf!

10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Vrijblijvend kennismaken?

Naam: (vereist)


Telefoon & E-mail: (vereist)
Doel van de kennismaking:
Privacyverklaring/>Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze privacyverklaring.


Het Boek & Offermans verkoopplan

Landgraaf

Kennismaking /
waardebepaling

Een prettige kennismaking vinden we belangrijk, we moeten immers goed samenwerken bij de verkoop van jouw woning. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: ‘Een realistische vraagprijs!’

Landgraaf

Woning verkoop
gereed maken

De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat de woning er netjes uitziet. Ruim hal en kamers op en investeer indien nodig in een kleine onderhoudsbeurt. Onze makelaars adviseren je graag!

Landgraaf

Bezichtigingen
uitvoeren

Onze makelaar coòˆrdineert en begeleidt de bezichtigingen en is de contactpersoon voor potentièˆle kopers en kunnen bij hem/haar terecht met alle vragen over de woning. Het inzetten van de makelaar is een belangrijk contactmoment.

Landgraaf

Onderhandelingen
met kopers

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom s het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaar. Deze weet van de hoed en de rand en staat je bij met advies.

Landgraaf

Ondertekenen
koopovereenkomst

Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over belangrijke onderdelen van de overeenkomst. Zoals datum van levering, lijst roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Landgraaf

Naar de
notaris

Het verkoopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levefing bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte. De nieuwe eigenaar krijgt na het ondertekenen van de akte alle sleutels.

Landgraaf in beeld

Winkelcentrum Op de Kamp
Pinkpop Landgraaf
Natuurlijke omgeving
Wilhelminaberg Landgraaf
Theater Landgraaf

Aanbod in Landgraaf

Vrijblijvend kennismaken?

Gesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie