boek-en-offermans-nieuwbouw-wonen

Nieuwbouw

Nieuwbouwwoning kopen met
Boek en Offermans

Een nieuwbouwwoning kopen is speciaal en vergt net even een andere aanpak. Waar je bij een bestaande woning gelijk ziet wat je krijgt,komt er bij een nieuwbouwwoning iets meer fantasie bij kijken. Je maakt immers de keuze voor een woning op basis van impressies en illustraties die tot de verbeelding spreken. Dat is superspannend en hartstikke leuk!

Je droomwoning in aanbouw

Wie droomt er niet van: een huis volledig naar eigen wens bouwen. Het is een groot voordeel van een nieuwbouwwoning. Een woning die je volledig eigen kunt maken. Een open keuken, ruime woonkamer, een designbadkamer. Het kan allemaal en het is hartstikke leuk om te doen. Kokkerellen met de chic gedekte tafel in zicht. De visite staat rond het kookeiland en je laat ze alvast meegenieten. Of eindelijk een strakke badkamer mét vloerverwarming. Het zijn wensen waarmee de bouwer doorgaans rekening kan houden. Nieuwbouw is dus allesbehalve kil en sfeerloos. je hebt juist alle kaarten in handen om er een warm huis van te maken.

In ons aanbod van nieuwbouwprojecten vind je eengezinswoningen in rustige buitenwijken, moderne appartementen met adembenemend uitzicht en gerenoveerde gebouwen boordevol historie.

groene-loper-maastricht1

Groene Loper Maastricht

Lees meer
nieuwbouw-ferdinand-bolstraat-venlo(1)

Ferdinand Bolstraat Venlo

Lees meer
nieuwbouw-stadsparc-sittard

Stadsparc Sittard

Lees meer
nieuwbouw-bousberg-landgraaf

Bousberg Landgraaf

Lees meer

Op weg naar de ideale woning

Je kiest voor nieuwbouw, omdat dit het beste bij je woonwensen aansluit. Hoe nu verder? Allereerst is het van belang dat je weet welke (toekomstige) nieuwbouwprojecten er zijn. Boek en Offermans Makelaars heeft momenteel diverse projecten in het portfolio. Het moet gek lopen als daar niets voor je tussen zit.

nieuwbouw-kloosterkwartier-sittard

Kloosterkwartier Sittard

Lees meer
nieuwbouw-maankwartier-heerlen(1)

Maankwartier Zuid Heerlen

Lees meer

Volg Boek en Offermans

Op de hoogte blijven van al onze projecten, woningaanbod, nieuws en handige tips? Via onze social media kanalen houden wij je graag op de hoogte over alles wat met vastgoed te maken heeft!

 

 

          

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.