9053

Verhuizen?

5 handige verhuistips

Handige verhuistips

1. Begin op tijd
Begin tijdig met inpakken, start zodra je verhuisdozen of opslagruimte hebt. Pak elke dag enkele dozen in dan blijft het leuk en schiet je elke dag weer wat op.

2. Gestructureerd inpakken
Pak elke kamer afzonderlijk in en gebruik afzonderlijke dozen voor elke kamer. Geef vervolgens elke doos een nummer en houd hiervan een lijst bij.

3. Plan de verhuisdag
Als je besluit zelf te verhuizen, is het niet verstandig dit in de zomermaanden te doen. Het is dan namelijk vaak veel te warm om je spullen op en neer te sjouwen. Kies daarom je verhuisdatum goed uit!

4. Pak één kamer per keer uit
Probeer je te focussen, pak daarom één kamer per keer uit. Zodat als het allemaal teveel wordt, je naar een kamer kan gaan die al volledig is ingericht. Dat geeft rust en zo zie je dat er vooruitgang in zit. Maak als eerste je bed op, zodat je altijd kan gaan slapen wanneer je wilt.

5. Wijzig tijdig je adres
Wijzig op tijd het adres, zodat post en andere zaken op het goede adres aankomen. Inventarisseer hiervoor tijdig alle partijen welke je moet aanschrijven.

Gratis verhuisaanhanger

Wist je dat je gratis gebruik mag maken van onze verhuisaanhanger?

Als je jouw huis verkoopt via Boek en Offermans Makelaars mag je hem gratis gebruiken, we vragen je alleen om deze tijdig te reserveren.

Huis verkopen met Boek & Offermans

Verhuisbedrijf inschakelen?

Een verhuisbedrijf inschakelen kan verstandig zijn. Zij hebben veel ervaring en werken veel sneller en effectiever.

Let bij de keuze voor een verhuisbedrijf op het keurmerk "Erkende verhuizers".

5877

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.