Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Deurneseweg 134, Ysselsteyn 5813 AB Ysselsteyn

5813 AB Ysselsteyn vraagprijs € 675.000 k.k.

Omschrijving

Woonhuis met bedrijfsruimte in de gemeente Venray.

Algemeen
Het geheel (woning, bedrijfsruimte en winkel) is in 1995 gerenoveerd. Er is een mogelijkheid om de woning uit te breiden naar 1.070 m³.
Informatie met betrekking tot financiële informatie kan worden ingezien na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Ligging
De Deurneseweg is de doorgaande weg van Venray richting Eindhoven...

Brochure

Download de brochure van Deurneseweg 134, Ysselsteyn.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

  • Icon guy
    Inwoners Venray
    22.134 mannen
  • Icon girl
    Inwoners Venray
    21.431 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

Woonhuis met bedrijfsruimte in de gemeente Venray.

Algemeen
Het geheel (woning, bedrijfsruimte en winkel) is in 1995 gerenoveerd. Er is een mogelijkheid om de woning uit te breiden naar 1.070 m³.
Informatie met betrekking tot financiële informatie kan worden ingezien na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Ligging
De Deurneseweg is de doorgaande weg van Venray richting Eindhoven en is uitstekend bereikbaar. Ysselsteyn is één van de 13 kerkdorpen in de gemeente Venray en telt ca. 2.170 inwoners. Het dorp bestaat sinds 1921 en ligt in het hart van de Peel, op de grens van Limburg en Noord-Brabant.

Nabij de woning zijn diverse winkelvoorzieningen zoals een supermarkt, een bakker en een café. De kern wordt gevormd door het Lovinckplein. Rondom het plein vinden we de St. Oda kerk, de basisschool, het gemeenschapshuis, de bank, diverse winkels en horecabedrijven. Ook is een huisarts, tandarts, apotheek en dierenarts aanwezig.
Ysselsteyn staat verder bekend om haar regionale agrarische functie, een Duitse militaire begraafplaats.

Vanuit Venray en Deurne (op 6 km afstand) zijn er goede verbindingen met de Randstad, Venlo en Duitsland via de A73 zijn zeer goed bereikbaar. Eindhoven is gelegen op ca. 40 autominuten.

Indeling woning
Het woonhuis heeft een eigen afsluitbare inrit en biedt plaats voor meerdere auto’s. Via een beklinkerd pad bereikt u de overdekte hoofdentree van deze woning, centraal gelegen in de voorgevel.

De hal (13 m²) is ruim van opzet en kent veel lichtinval. De vloer is voorzien van fraaie tegels en de wanden zijn afgewerkt met granol en spachtelputz. De hal biedt toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de leefkeuken.
Vanuit de hal is middels een vlizotrap ook de bergzolder bereikbaar. Deze bergzolder loopt door over de gehele woning en is uitgevoerd met een betonnen dek. De houten kapconstructie is tenslotte beschoten en geïsoleerd.
De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is ca. 25 m². De vloer is voorzien van een neutrale houten vloer en de wanden zijn gestuukt. Een functionele open haard met strakke ombouw zorgt voor een prettige sfeer.

Vanuit de hal en de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken is ca. 16 m² groot en heeft een prachtige tegelvloer. Er is een keukenblok in hoekopstelling aanwezig met de volgende apparatuur: koelkast, combi-oven, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap. Er is voldoende plaats voor een eethoek en kast. Grenzend aan de keuken is een tuinkamer gerealiseerd. Rondom zijn aluminium kozijnen aanwezig met dubbel glas en een brede schuifpui. De tuinkamer is voorzien van volledige zonwering.
De woning heeft de beschikking over een ruime bijkeuken. De vloer is voorzien van tegels en heeft een oppervlakte van ca. 13 m². Er is voldoende plaats voor witgoed en bergruimte. Tevens is een aansluiting voor wasmachine en –droger aanwezig alsmede een ruime muurkast. De bijkeuken biedt toegang tot een gedeeltelijk betegelde toiletruimte uitgevoerd met een staand closet en fonteintje. Daarnaast zijn de keuken, berging c.q. kantoor en carport bereikbaar. De dubbele carport vormt tevens de overdekte achteringang van de woning en is voorzien van een lichtkoepel.
De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en kent een oppervlakte van ca. 16 m². Er bevindt zich hier een muurkast en het verhoogde plafond is voorzien van inbouwspots. Slaapkamers 2 en 3 kennen een oppervlak van resp. 12 en 12 m². Ook deze ruimten zijn keurig afgewerkt met gestuukte muren. Ook de tweede slaapkamer voorzien van een muurkast.

De voortuin is uitgevoerd met gazon en plantenborders. Dankzij de hoge groene beplanting is er veel privacy rondom. Aan de achterzijde van de woning is een ruim terras aanwezig. Het formaat is dusdanig dat u meerdere tuinstellen of loungesets kunt plaatsen. Voorts is een royale tuin aanwezig aan de westzijde van de woning. Omsloten door groene taxushaag is er een heus grasveld aangelegd. Het perceel is geheel omsloten middels een degelijk hekwerk en aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht over de landerijen.

Indeling bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte kent een eigen ingang vanaf de doorgaande weg. Deze is voldoende groot voor bevoorrading met bijvoorbeeld vrachtwagens of bussen. Zowel aan de voor- als achterzijde is een parkeerplaats aanwezig. De bedrijfsruimte is thans verhuurd en aan de voorzijde is een winkel gevestigd. Middels een automatische schuifdeur is deze winkelruimte van ca. 78 m² toegankelijk. Er is een tegelvloer aanwezig en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Tevens zijn er voldoende wandcontactdozen en is er beschikking over airco en noodverlichting.

Vanuit de winkelruimte is een ruime werkruimte aanwezig met een afmeting van ca. 16.80 bij 3.20 meter. Er is een novilon vloer aanwezig met schrobputjes en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Daarnaast is er werkbladruimte alsmede een spoelbak met koud en warm water. De werkruimte biedt toegang tot een kantine met pantry. Aangrenzend is tevens de toiletruimte.
De bedrijfsruimte is voorzien van twee ruime opslagruimten van ca. 80 m² elk. Vooraan in de eerste opslagruimte is er een kantoor gerealiseerd. Ook hier zijn systeemplafonds met inbouwarmaturen aanwezig alsmede voldoende wandcontactdozen.

De eerste opslagruimte heeft in de oostgevel tevens een praktische elektrische sectionaal deur. Hierdoor is de ruimte uitstekend te bevoorraden. De tweede opslagruimte is thans in gebruik als vriescel.
Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is een loods gebouwd (november 2011). Deze loods is uitgevoerd in skeletbouw met voorgeïsoleerde damwandplaten en dakplaten. Er is een gladde betonnen vloer aanwezig en toegang vindt plaats middels een ruime elektrische sectionaal deur. De afmeting bedraagt ca. 10 bij 15 m² en de vrije hoogte is minimaal 3.50 m¹.

Metrage
Woonruimte ca. 150 m², bedrijfsruimte ca. 470 m².

Parkeren
Het buitenterrein is geheel omsloten en grotendeels verhard middels klinkers. Zowel de voor- als achterzijde is ingericht als parkeerplaats. Middels een poort is het mogelijk de achterzijde van het huisperceel te bereiken.

Erfdienstbaarheden
Een gedeelte van het perceel is in gebruik als landbouwgrond, welke bij verkoop weer in gebruik kan worden genomen. Verder zijn geen bijzonderheden bekend.

Saneringsplan
Er is een saneringsplan aanwezig d.d. 9 december 2011, welke door Provincie Limburg is goedgekeurd. Dit akkoord is op aanvraag beschikbaar.

Bestemming
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Buitengebied Venray 2010', vastgesteld op 14-12-2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Artikel 5 - bedrijf'. Koper dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Aansprakelijkheid
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 675.000 k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning vrijstaande woning
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 1966
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak zadeldak
Locatie
Adres Deurneseweg 134
Plaats Ysselsteyn
Land NL
Ligging aan drukke wegvrij uitzichtopen liggingbuiten bebouwde komlandelijk gelegen
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 150 m²
Overige inpandige ruimte 38 m²
Inhoud 605 m³
Perceeloppervlakte 7171 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 6 (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Energie
Isolatie dakisolatiedubbel glas
Warm water c.v.-ketel
Buitenruimte
Tuin achtertuinvoortuinzijtuin
Hoofdtuin achtertuin
Hoofdtuin positie noord
Hoofdtuin diepte 50 meter
Hoofdtuin breedte 35 meter
Hoofdtuin achterom ja
Bergruimte
Schuur/berging inpandig
Voorzieningen voorzien van elektra
Aantal schuren 1
Parkeergelegenheid
Garage carportparkeerplaatsgeen garage
Faciliteiten openbaar parkeren
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

Je droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in als woningzoeker
en ben als eerste op de hoogte.

Lees meer

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.