Stationsweg 92 , 5807 AC, Oostrum

 • 1519 m²
€ 197.470 k.k.
Carel Fijen RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Carel
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Op het terrein gelegen aan de Stationsweg 92 te Oostum-Venray,ontwikkelt Businesspark “De Hulst B.V.” een nieuw bedrijvenpark. DE KAVELS ZIJN TE KOOP MAAR ER ZIJN INMIDDELS OOK LEASE MET OF ZONDER KOOPOPTIES MOGELIJK. Op het inmiddels opgeschoonde terrein wordt...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Oostrum

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Downloads

Op het terrein gelegen aan de Stationsweg 92 te Oostum-Venray,ontwikkelt Businesspark “De Hulst B.V.” een nieuw bedrijvenpark.

DE KAVELS ZIJN TE KOOP MAAR ER ZIJN INMIDDELS OOK LEASE MET OF ZONDER KOOPOPTIES MOGELIJK.

Op het inmiddels opgeschoonde terrein wordt een interne ontsluitingsweg gerealiseerd, waarna het de bedoeling is dat er twee typen bedrijfskavels worden uitgegeven. De kavels direct langs de Stationsweg worden uitgegeven als type woon-/werkkavels. De kavels op het terrein daarachter worden uitgegeven als type bedrijfskavels.

Woon-/werkkavels aan de Stationsweg

Het betreft de verkoop van een onbebouwde kavels waarop voor eigen rekening en risico kantoor/bedrijfsruimte en woonhuis kan worden opgericht door middel van een door koper aan te vragen bouwvergunning.

Bedrijfskavels

Het betreft de verkoop van een onbebouwde bedrijfskavels waarop u voor eigen rekening en risico een kantoor- /bedrijfsruimte kan oprichten.

Businesspark De Hulst is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrie-terrein De Hulst 1 waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. De laatste nieuwe ontwikkeling is het hoofdkantoor met productiehallen van Inalfa.
De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N 270 en de A 73 ( 1 km ) De haven van Wanssum, waar een groot container overslag bedrijf is gevestigd, is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorweg verbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het Businesspark ligt met een afstand van 900 meter. Het winkelcentrum van Venray ligt op een afstand van 2,5 km. Het vliegveld Düsseldorf- Weeze ligt op minder dan een half uur rijden.
Steeds meer logistieke en aanverwante bedrijven vestigen zich in Venray. Met Venlo is Venray niet voor niets uitgeroepen tot Hot Spot door logistiek Nederland. De goede, rechtstreekse verbindingen, tussen de havens in Rotterdam en Duitsland dragen daar in hoge mate aan bij en is voor bedrijven een belangrijke reden om zich in Venray te vestigen. De crisis heeft daar nauwelijks vat op gehad. Het heeft er zelfs toe geleid dat er op dit moment nog maar weinig grond voor industriële doeleinden beschikbaar is.
Met de nieuwe ontwikkeling van Businesspark De Hulst, met een oppervlakte van 41.000 m2 verdeeld over 19 uitgeefbare kavels is er weer enige ruimte ontstaan om aan de vraag te voldoen. Vijf kavels gelegen aan de doorgaande weg van Venray naar Oostrum zijn zogenaamde woon/werk kavels.
De infra structuur van het bestaande bedrijventerrein wordt dit jaar aangepast en verbeterd waardoor de representativiteit sterk verhoogd wordt.

Bestemmingsplan
Volgens het goedgekeurde bestemmingsplan komen bedrijven in de categorie 1 tot 3 in aanmerking voor vestiging op Businesspark De Hulst. De bouwhoogte is maximaal 12 m. Een en ander treft u aan op de website http://ruimtelijkeplannen.venray.nl/prod/NL.IMRO.0984.BP11017-va01/r_NL.IMRO.0984.BP11017-va01_2.html.

Verkaveling
Woon-/werkkavels € 130,-per m².

Koopsommen zijn afhankelijk van de uit te geven percelen en exclusief BTW.
De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 197.470 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Woning type Woonhuis
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning nee
Bouwvorm niet van toepassing

Locatie

Adres Stationsweg 92
Plaats Oostrum
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
 • Aan rustige weg
 • In woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 1519 m²

Indeling

Voorzieningen

  Energie

  Isolatie
   Verwarming

    Buitenruimte

    Tuin

     Bergruimte

     Voorzieningen
      Isolatie

       Parkeergelegenheid

       Garage
        Aantal garages 0
        Oppervlakte 0
        Faciliteiten

         Overig

         Huidig gebruik bouwgrond
         Huidige bestemming bouwgrond

         Buurtstatistieken Oostrum

         Leeftijd buurtbewoners

         Huishoudens

         Koop/Huur

         Nieuwsgierig naar jouw maximale hypotheek?

         Onze hypotheekadviseurs vertellen het je graag!

         Ontdek de woning

         Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum

         Hier zult u wonen

         Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum

         Results

         No results were found
         Carel Fijen RM RT
         Heeft u vragen?
         Neem contact op met Carel
         Nieuwsgierig naar deze woning?
         Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

         Cookiebeleid

         Voor welke cookies geef je akkoord?

         Meer informatie