Vloetweg 9, Merselo 5815 AR Merselo

5815 AR Merselo vraagprijs € 110.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP in Merselo, BOUWKAVEL van 410m², welstandsvrij!

Merselo is een van de 13 kerkdorpen van Gemeente Venray, waar dit prachtige dorp circa 3 kilometer vanaf ligt. Venray vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met romantische dorpen en omvangrijke, goed toegankelijke natuurgebieden. Dit maakt de regio tot een ideaal gebied voor wandel- en of fietsliefhebbers. Daarnaast hebben de...

Brochure

Download de brochure van Vloetweg 9, Merselo.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

  • Inwoners Venray
    22.134 mannen
  • Inwoners Venray
    21.431 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP in Merselo, BOUWKAVEL van 410m², welstandsvrij!

Merselo is een van de 13 kerkdorpen van Gemeente Venray, waar dit prachtige dorp circa 3 kilometer vanaf ligt. Venray vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met romantische dorpen en omvangrijke, goed toegankelijke natuurgebieden. Dit maakt de regio tot een ideaal gebied voor wandel- en of fietsliefhebbers. Daarnaast hebben de fraaie watergebieden van de Maas en de nabije recreatieparken een grote aantrekkingskracht op toeristen en recreanten.

Het centrum van Venray staat door haar veelzijdig en complete aanbod aan winkels en boetiekjes bekend als een fantastisch winkelgebied. Ook zijn hier tal van gastvrije restaurants, koffiehuizen en cafés met gezellige terrassen. Op het gebied van onderwijs en cultuur heeft Venray een breed scala aan mogelijkheden en instellingen. Hier is ook een schouwburg, bioscoop, openbare bibliotheek, kunstencentrum, het Odapark en het geschied- en oudheidkundig museum het "Freulekeshuus". Kortom: tal van mogelijkheden voor cultureel geïnteresseerden.

Merselo telt circa 1.100 inwoners en heeft een goed draaiende lagere school, een kinderopvangcentrum, een druk verenigingsleven, sportpark met tennisbanen (op circa 200 meter van de kavel), een café en een feestzaal annex cateringbedrijf en nog tal van agrarische en aanverwante ondernemers. Aan de rand van het dorp ligt de prachtig gerestaureerde beltmolen "Nooit Gedacht", die wekelijks nog kan draaien door de inzet van vrijwillige gediplomeerde molenaars. U ziet hem vrijwel zeker vanuit uw woonkamer staan/draaien. En u woont in een verkeersluwe, zeer kindvriendelijke, rustige en nette buurt.

Aan de rand van dit prachtige dorp Merselo, wat ook vlakbij de Ballonzuil bossen en de overige groene bebossing ligt, ligt deze mooie rechthoekige bouwkavel van 15 meter breed en circa 27,5 meter diep. Oppervlakte: circa 410 m². De kavel ligt tussen reeds aanwezige bebouwing.
Op deze kavel mag een woning gebouwd worden, die vele mogelijkheden heeft en wensen kan vervullen. Alle mogelijke inbreng is aan diegene die interesse heeft in deze bouwkavel.

Bouwkavel vraagprijs: € 110.000,- kosten koper (410 m2) exclusief 6 procent overdrachtsbelasting ipv 21%

Bouwregels
* Beroepen aan huis met een maximum oppervlak van 40 m2;
* Infiltratie van hemelwater mogelijk via de 2 uitleggers die daar liggen;
* Maximaal één woning toegestaan;
* Woningsplitsing is niet toegestaan;
* Mantelzorgwoning is toegestaan met indicatie;
* Woning dient te worden afgedekt met een dak, waarvan de dakhelling ten
minste 0° en ten hoogste 65° bedraagt;
* De voorgevel van het hoofdgebouw dient ten hoogste 5 m1 achter de voorgevel rooilijn te worden gebouwd;
* De voorgevelbreedte per woning mag maximaal 9 m1 bedragen;
* De kavel is 15 m1 en aan beide zijden dient 3 m1 vrij te liggen van de kavelgrens waarbij de garage (blinde muur) aan de kavelgrens gebouwd mag worden;
* Bijgebouwen zijn toegestaan met een gezamenlijke oppervlakte van maximaal 50 m². De oppervlakte van carports blijft bij de berekening van die oppervlakte buiten beschouwing

IS UW INTERESSE GEWEKT? NEEM DAN CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE !

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 110.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 jaar, 7 maanden, 3 weken, 5 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Vloetweg 9
Plaats Merselo
Land NL
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op
Je droomhuis nog niet gevonden?

Je droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in als woningzoeker
en ben als eerste op de hoogte.

Lees meer

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.