9056

Gratis waardebepaling

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

Heb je plannen om je huis te verkopen? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

De waarde van je huis is van veel factoren afhankelijk; locatie, vloeroppervlakte, tuin, huidige staat en bouwjaar. De waardebepaling is uiteindelijk een advies over het goed in de verkoop zetten van jouw huis.

Wij adviseren je dan ook met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag bij je langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

5912

Wat is een waardebepaling?

De meest betrouwbare manier om een waardebepaling te doen, is het inschakelen van een makelaar. Dit geeft je een goed inzicht in de waarde van jouw huis, wat belangrijk is bij het kopen van een nieuw huis.

Onze werkwijze:
1. Opname van de woning
2. Kadastrale controle
3. Vergelijkbare huizen zoeken
4. Een adviesprijs bepalen

Benieuwd naar de verkoop mogelijkheden?

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat je budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van je nieuwe droomhuis.

Ik wil een gratis waardebepaling
6008

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.