Mijn huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

De makelaars van Boek en Offermans verkopen jouw huis op effectieve wijze. Wij zorgen ervoor dat je woning opvalt en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel onder andere 'op straat' als op diverse online media. Met de hulp van deze website, een uitstekende ranking op Funda, professionele foto’s en inzet van social media brengen wij je huis onder de aandacht.

Ben je op zoek naar een betrouwbare, deskundige en creatieve makelaar in Limburg om jouw huis te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze manier van werken en onze tarieven tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

5997

Ons verkoopproces

Gedurende het verkoopproces heb je naast je makelaar ook een vast aanspreekpunt op kantoor, waarbij je altijd terecht kunt met je vragen.

Door onze creatieve werkwijze en lokale marktkennis zorgen wij voor een zorgeloze en soepele verkoop met een helder verkoopproces.

Jouw verkoopmakelaar

Het verkopen van een huis is een ingewikkeld zakelijk en juridisch proces. Onze verkoopmakelaars kennen de (Limburgse) markt en weten wat er speelt. Ze zijn experts in onderhandelingen en hebben veel kennis. Je kunt op ons vertrouwen.

Verkopen zonder gedoe
Als wij je huis verkopen, heb je geen administratieve rompslomp en geen gedoe. Tijdens de bezichtigingen hoef je niet thuis te zijn, soms is het zelfs beter van niet. Het is onze ervaring dat belangstellenden meer durven te vragen aan ons, dan aan de eigenaar zelf, dit kan een hoop nuttige informatie opleveren voor een eventuele onderhandeling.

  • een goed advies over de marktwaarde van je huis
  • als verkoopmakelaar begeleiden we het proces van A tot Z
5999

Ik wil mijn huis verkopen

Onze makelaars zijn er voor de antwoorden en zorgen voor een zorgeloos verkoopproces.

Benieuwd naar onze aanpak?
Ons verkoopproces is helder en het beste voor koper en verkoper. Wij vertellen je graag meer tijdens een persoonlijk gesprek!

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.