Jouw makelaar
in Holthees

Holthees is een dorp in de gemeente Boxmeer. Het dorp is gelegen net over de grens met Noord-Brabant en vormt een gemeenschap met het Limburgse dorpje Smakt. Holthees is ontstaan rond de middeleeuwse Mariakapel die vandaag de dag gebruikt wordt voor culturele doeleinden.

Van de Vliegenberg tot aan de Loobeek en van de Loonseweg tot aan de Rieterweg, Gregory kent elk stukje van Holthees. Huis kopen of verkopen? Dan is Gregory Borg jouw makelaar in Holthees!

Kent u Gregory?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Holthees!

Kennismaken met Gregory
18048
18049

Gregory komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Holthees adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.