Jouw makelaar
in Heerlen

De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug. De Romeinen stichtten er een nederzetting met de naam Coriovallum en bouwden er een thermencomplex. Op dit moment telt Heerlen 86.826 inwoners en is hiermee de 4e grootste gemeente van Limburg.

Van de Schouwburg tot aan Hogeschool Zuyd en van het Pancratiusplein tot aan Welten, Ronald kent elk stukje van Heerlen. Huis kopen of verkopen? Dan is Ronald Bartels jouw makelaar in Heerlen!

23601

Heerlen

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Heerlen.

Met een compleet pakket aan diensten is Ronald jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Ronald Bartels is jouw makelaar in Heerlen!

Maak ook kennis met Heerlen, je bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek plannen
23613

Heerlen bruist

Heerlen is de grootste gemeente in Parkstad en de tweede grootste stad in Zuid-Limburg. Heerlen is onder te verdelen in 4 kernen Heerlen centrum, Heerlerheide, Heerlerbaan en Hoensbroek.

Op cultuur historisch gebied kan je je hart ophalen in kasteel Hoensbroek of het Thermenmuseum. Voor de winkelliefhebbers is er natuurlijk de grootste woonboulevard van Europa waar je urenlang kan 'shoppen'. In Heerlen is altijd wel iets te doen. Of het nu gaat om sportiviteit, muzikaliteit of hilariteit: Heerlen bruist!

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Heerlen en omgeving. Wil je weten wat Heerlen je te bieden heeft op woninggebied?

23616
Kasteel Hoensbroek
23620
Thermenmuseum
23622
Woonboulevard Heerlen
23618
Stadsschouwburg

Ronald komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Heerlen adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in Heerlen. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
23514

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Heerlen

Jouw makelaar in Heerlen en omgeving.

Kantoorgegevens:

Akerstraat 39-41
6411 GW Heerlen

045-574 32 33
heerlen@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35504

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.