Jouw makelaar
in Landgraaf

Landgraaf is gelegen in de oostelijke mijnstreek en is ontstaan in 1982 uit de samenvoeging van de gemeenten Schaesberg, Nieuwenhagen en Waubach. De gemeente telt 37.607 inwoners en mag zich daardoor een stad noemen.

Landgraaf heeft Kerkrade en Heerlen als buurgemeenten.

Van SnowWorld tot aan Op de Kamp en van Theater Landgraaf tot aan de watertoren in Rimburg, Jeroen kent elk stukje van Landgraaf. Huis kopen of verkopen? Dan is Jeroen van Bokhoven jouw makelaar in Landgraaf!

23604

Landgraaf

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Landgraaf.

Met een compleet pakket aan diensten is Jeroen jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Jeroen van Bokhoven is jouw makelaar in Landgraaf!

Maak ook kennis met Jeroen, je bent van harte welkom!

Kennismaken met Jeroen
23599

Waar wonen én
recreatie samen komt

De gemeente Landgraaf ligt tussen Kerkrade, Heerlen en Brunssum, midden in de regio Parkstad Limburg. Niet alleen kun je er heerlijk rustig wonen met in de nabijheid alle voorziening, maar is er ook volop vertier voor je vrijetijdsbesteding.

Er is voor ieder wat wils. Van rust in het groen tot de dynamiek van een stad. Van Pinkpop tot SnowWorld en van Mondo Verde tot Overste hof, in Landgraaf vind je het allemaal.

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Landgraaf en omgeving. Wil je weten wat Landgraaf je te bieden heeft op woninggebied?

35299
Groene omgeving
35300
Thuishaven van het oudste popfestival ter wereld
35301
Langste trap van Nederland
35302
Diverse winkelcentra

Jeroen komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Landgraaf adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in Landgraaf. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
23516

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Heerlen

Jouw makelaar in Landgraaf en omgeving.

Kantoorgegevens:

Akerstraat 39-41
6411GW Heerlen

045-574 32 33
heerlen@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35503

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.