Uw makelaar
in Landgraaf

Landgraaf is gelegen in de oostelijke mijnstreek en is ontstaan in 1982 uit de samenvoeging van de gemeenten Schaesberg, Nieuwenhagen en Waubach. De gemeente telt 37.607 inwoners en mag zich daardoor een stad noemen.

Van SnowWorld tot aan Op de Kamp en van Theater Landgraaf tot aan de watertoren in Rimburg, Jeroen kent elk stukje van Landgraaf. Wilt u een huis kopen of verkopen in Landgraaf dan is hij voor u de aangewezen persoon!

makelaar-in-landgraaf-boek-en-offermans-makelaars

Landgraaf

Kent u Jeroen?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Landgraaf.

Met een compleet pakket aan diensten is Jeroen uw partner op het gebied van wonen. Kortom, Jeroen van Bokhoven is uw makelaar in Landgraaf!

Maak ook kennis met Jeroen, u bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek plannen
jeroen-van-bokhoven-uw-makelaar-in-landgraaf

Waar wonen én
recreatie samen komt

De gemeente Landgraaf ligt tussen Kerkrade, Heerlen en Brunssum, midden in de regio Parkstad Limburg. Niet alleen kun je er heerlijk rustig wonen met in de nabijheid alle voorziening, maar is er ook volop vertier voor je vrijetijdsbesteding.

Er is voor ieder wat wils. Van rust in het groen tot de dynamiek van een stad. Van Pinkpop tot SnowWorld en van Mondo Verde tot Overste hof, in Landgraaf vind je het allemaal.

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Landgraaf en omgeving. Wil je weten wat Landgraaf je te bieden heeft op woninggebied?

natuurlijke-omgeving-landgraaf
Groene omgeving
pinkpop-landgraaf
Thuishaven van het oudste popfestival ter wereld
wilhelminaberg-landgraaf
Langste trap van Nederland
makelaar-in-landgraaf-boek-en-offermans-makelaars
Diverse winkelcentra

Jeroen komt graag bij u langs!

Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat het huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van uw huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van uw nieuwe droomhuis. 

Wij adviseren u met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag bij u langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.