Uw makelaar
in Schaesberg

Schaesberg is een stadsdeel in de gemeente Landgraaf, welke is ontstaan in 1982. Schaesberg is enorm veelzijdig en dan ook niet voor niets het stadsdeel met de meeste inwoners. Het nieuwe winkelgebied van Schaesberg heeft een breed aanbod aan winkels.

Van het eijkske tot aan de kakert en van achter de haesen tot aan achter de winkel, Jeroen kent elke wijk van Schaesberg. Wilt u een huis kopen of verkopen in Schaesberg dan is hij voor u de aangewezen persoon!

makelaar-in-schaesberg

Schaesberg

Kent u Jeroen?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Schaesberg.
Met een compleet pakket aan diensten is Jeroen uw partner op het gebied van wonen.

Kortom, Jeroen van Bokhoven is uw makelaar in Schaesberg! Maak ook kennis met Jeroen, u bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek plannen
jeroen-van-bokhoven-uw-makelaar-in-schaesberg

Jeroen komt graag bij u langs

Loopt u al een tijdje met de gedachten of nu het juiste moment is om uw huis te verkopen? Of misschien wilt de zoektocht naar uw nieuwe huis niet echt lukken? Dan helpen wij u graag!

Tijdens een vrijblijvende kennismaking luisteren we graag naar uw wensen. Vervolgens vertellen we u over onze werkwijze en komen we er samen achter op welke wijze we u het beste kunnen assisteren.

Neem contact op!

Huis kopen in Schaesberg


Een huis kopen is een spannende stap in uw leven. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Dat kan door te assisteren bij de zoektocht of door u te ondersteunen bij de onderhandelingen. Het kopen van een huis brengt al genoeg spanning met zich mee, onze aankoopmakelaar staat voor u klaar!

Huis verkopen in Schaesberg


Uw huis verkopen is een grote beslissing, dit moet dan ook zonder stress verlopen. Onze verkoopmakelaar ontzorgt u volledig en regelt voor u de verkoop van uw huis. Door onze persoonlijke en transparante werkwijze weet u continu wat u mag verwachten. Heerlijk geen ongewenste verrassingen!

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.