Uw makelaar
in Schaesberg

Schaesberg is een stadsdeel in de gemeente Landgraaf, welke is ontstaan in 1982. Schaesberg is enorm veelzijdig en dan ook niet voor niets het stadsdeel met de meeste inwoners. Het nieuwe winkelgebied van Schaesberg heeft een breed aanbod aan winkels.

Van het eijkske tot aan de kakert en van achter de haesen tot aan achter de winkel, Jeroen kent elke wijk van Schaesberg. Wilt u een huis kopen of verkopen in Schaesberg dan is hij voor u de aangewezen persoon!

35618

Schaesberg

Kent u Jeroen?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Schaesberg.
Met een compleet pakket aan diensten is Jeroen uw partner op het gebied van wonen.

Kortom, Jeroen van Bokhoven is uw makelaar in Schaesberg! Maak ook kennis met Jeroen, u bent van harte welkom!

Kennismaken met Jeroen
23600

Jeroen komt graag bij je langs

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Schaesberg adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in Schaesberg. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
35620

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Heerlen

Jouw makelaar in Schaesberg en omgeving.

Kantoorgegevens:

Akerstraat 39-41
6411GW Heerlen

045-5743233
heerlen@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35621

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.