Uw makelaar
in Maastricht

Maastricht is gelegen aan de voet van de Sint-Pietersberg en ligt aan de rivier de Maas. Maastricht telt 121.773 inwoners en mag zich met recht de hoofdstad van onze provincie noemen.

Van het Vrijthof tot aan de Universiteit Maastricht en van de Onze Lieve Vrouwe Basiliek tot aan het Wittevrouwenveld, Stefan kent elk stukje van Maastricht. Wilt u een huis kopen of verkopen in Maastricht dan is hij voor u de aangewezen persoon!

makelaar-in-maastricht-boek-en-offermans-makelaars

Maastricht

Kent u Stefan?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Maastricht.

Met een compleet pakket aan diensten is Stefan uw partner op het gebied van wonen. Kortom, Stefan Stijns is uw makelaar in Maastricht!

Maak ook kennis met Stefan, u bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek plannen
stefan-stijns-uw-makelaar-in-maastricht

Een stad om verliefd op te worden

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Shoppen doe je in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Op culinair gebied is Maastricht ook zeker om op te eten. Caféetjes, terrassen op de mooiste pleinen, restaurants van haute cuisine tot Maastrichtse kost. Droom weg in het charmante Maastricht.

Bovendien is er in Maastricht altijd wat te doen, wat te denken van het preuvenemint en de jaarlijkse zomerconcerten van André Rieu

maastricht-andre-rieu
André Rieu
Maastricht-preuvenemint
Preuvenemint
maastricht-grotten-sint-pietersberg
Mergelgrotten
Maastricht-vrijthof-vogelstruys
Karakteristieke binnenstad

Stefan komt graag bij u langs!

Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat het huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van uw huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van uw nieuwe droomhuis. 

Wij adviseren u met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag bij u langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Thuis in
Maastricht

boek-en-offermans-uw-bedrijfsmakelaar-in-limburg

Bedrijfsmakelaars

Meer informatie
boek-en-offermans-nieuwbouw-wonen

Woningmakelaars

Meer informatie

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.