Jouw makelaar
in Maastricht

Maastricht is gelegen aan de voet van de Sint-Pietersberg en ligt aan de rivier de Maas. Maastricht telt 121.773 inwoners en mag zich met recht de hoofdstad van onze provincie noemen.

Van het Vrijthof tot aan de Universiteit Maastricht en van de Onze Lieve Vrouwe Basiliek tot aan het Wittevrouwenveld, Stefan kent elk stukje van Maastricht. Huis kopen of verkopen? Dan is Stefan Stijns jouw makelaar in Maastricht!

23607

Maastricht

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Maastricht.

Met een compleet pakket aan diensten is Stefan jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Stefan Stijns is jouw makelaar in Maastricht!

Maak ook kennis met Stefan, je bent van harte welkom!

Kennismakingsgesprek plannen
23614

Een stad om verliefd op te worden

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Shoppen doe je in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Op culinair gebied is Maastricht ook zeker om op te eten. Caféetjes, terrassen op de mooiste pleinen, restaurants van haute cuisine tot Maastrichtse kost. Droom weg in het charmante Maastricht.

Bovendien is er in Maastricht altijd wat te doen, wat te denken van het preuvenemint en de jaarlijkse zomerconcerten van André Rieu.

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Maastricht en omgeving. Wil je weten wat Maastricht je te bieden heeft op woninggebied?

32006
André Rieu
32007
Preuvenemint
32005
Mergelgrotten
32008
Karakteristieke binnenstad

Stefan komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Maastricht adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in Maastricht. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
23517

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Maastricht

Jouw makelaar in Maastricht en omgeving.

Kantoorgegevens:

Scharnerweg, 116B
6224 JK Maastricht

043-367 15 22
maastricht@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35585

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.