Jouw makelaar
in De Heeg

De Heeg is gebouwd in de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw en is daarmee een van de jongere Maastrichtse stadsdelen. De Heeg staat bekend als een geliefde woonomgeving voor jong en oud. Dit komt mede door de diverse woonerven met een grote variatie aan woningtypes; van compacte studio's tot betaalbare gezinswoningen tot riante vrijstaande villa's.

Van de Oeslingerbaan tot aan Gronsveld, Stefan kent elk stukje van De Heeg. Huis kopen of verkopen? Dan is Stefan Stijns jouw makelaar in De Heeg!

Kent u Stefan?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in De Heeg!

Kennismaken met Stefan
35289
34941

De Heeg

Op de fiets ben je in ca. 10 minuten in het hart van het stadscentrum of bij de diverse medische faculteiten bij het AZM. Twee basisscholen, een grote supermarkt en diverse speelveldjes garanderen verder een uitstekend woongenot. De Heeg is niet alleen met de auto en fiets goed bereikbaar; de bus stopt op diverse plaatsen in de wijk en vlak bij ligt NS voorstation Randwyck.

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in De Heeg en omgeving. Wil je weten wat De Heeg je te bieden heeft op woninggebied?

35594
Kinderboerderij De Heeg
23563
UMC Maastricht
35595
Groene woonwijk
35596
Winkelcentrum De Heeg

Stefan komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in De Heeg adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in De Heeg. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
35598

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Maastricht

Jouw makelaar in Maastricht en omgeving.

Kantoorgegevens:

Scharnerweg, 116B
6224 JK Maastricht

043-367 15 22
maastricht@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35599

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.