Jouw makelaar
in Wyckerpoort

In de jaren 20 van de vorige eeuw is het stadsdeel Wyckerpoort ontstaan hetgeen te danken was aan de porseleinfabriek die daar destijds werd gerealiseerd door de familie Regout. Er moesten simpelweg woningen voor het personeel komen. Voor één van de zonen van Regout werd vlakbij de fabriek de prachtige villa Wyckerveld gebouwd. Deze monumentale villa is momenteel een geliefd appartementen complex. Knusse gezinswoningen, statige herenhuizen en een rijk aanbod aan appartementen in complexen zoals de ANWB flat, de Gemeenteflat en Oranjestaete bieden voor ieder wat wils. .

Van de Groene Loper tot aan het Centraal Station en van het Koningsplein tot aan het Sint Maartenscollege, Stefan kent elk stukje van Wyckerpoort. Huis kopen of verkopen? Dan is Stefan Stijns jouw makelaar in Wyckerpoort!

Kent u Stefan?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Wyckerpoort!

Kennismaken met Stefan
35287
34942

Wyckerpoort

Inmiddels is dit stadsdeel Wyckerpoort uitgegroeid tot één van de meest populairdere stadsdelen van Maastricht. Niet uitsluitend door de super centrale ligging; het Centraal Station en het mondaine Wyck liggen namelijk op loopafstand. Minstens zo belangrijk; door de realisatie van de Alexandertunnel grenst Wyckerpoort tegenwoordig aan het nieuwe park "De Groene Loper".

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Wyckerpoort en omgeving. Wil je weten wat Wyckerpoort je te bieden heeft op woninggebied?

35586
Centraal Station
35587
Koningsplein
35588
Villa Wyckerveld
35589
Sint Maartenscollege

Stefan komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Wyckerpoort adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in Wyckerpoort. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
35591

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Maastricht

Jouw makelaar in Maastricht en omgeving.

Kantoorgegevens:

Scharnerweg, 116B
6224 JK Maastricht

043-367 15 22
maastricht@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35593

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.