Jouw makelaar
in Tegelen

Tegelen is een echt Limburgs dorp, tot 2001 was het een zelfstandige gemeente. Nu behoort het tot de gemeente Venlo en heeft het 18.961 inwoners.

Van de Maashoek tot aan de Glazenap en van Geloë tot aan het Maasveld, Daan kent elk stukje van Tegelen. Wilt u een huis kopen of verkopen in Tegelen dan is hij voor u de aangewezen persoon!

23610

Tegelen

Kent u Daan?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Tegelen.

Met een compleet pakket aan diensten is Daan uw partner op het gebied van wonen. Kortom, Daan van Kempen is jouw makelaar in Tegelen!

Maak ook kennis met Daan, u bent van harte welkom!

Kennismaken met Daan
23590

Passie voor Tegelen!

Tegelen is een deelgemeente van de stad Venlo met een unieke dynamiek. Aangenaam compact zodat alles wandelend kan worden ontdekt en groot genoeg om te genieten van de diversiteit, verrassende winkeltjes, gezellige terrassen, gastvrije restaurantjes en een volle activiteitenagenda die gericht is op jong en oud.

Tegelen is onder andere een populaire bestemming voor wandelaars, die heerlijk kunnen genieten van de vele wandelpaden langs de oevers van de Maas en het bos langs de Duitse grens. Maar ook voor haar inwoners heeft Tegelen veel te bieden, een groene omgeving met alle winkels en horeca in de buurt.

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Tegelen en omgeving. Wil je weten wat Tegelen je te bieden heeft op woninggebied?

35625
Cultuurhistorische omgeving
6075
Heerlijk wandelgebied
6072
Passiespelen
6077
Compleet winkelaanbod

Daan komt graag bij u langs!

Heeft u plannen om uw huis te verkopen? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat het huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van uw huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van uw nieuwe droomhuis.

Wij adviseren u met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag bij u langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in Venlo. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
23519

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans
Venlo

Uw makelaar in Tegelen en omgeving.

Kantoorgegevens:

Straelseweg 234
5914 AV Venlo

077-398 12 60
venlo@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35601

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.