Jouw makelaar
in Venray

Venray is gelegen in Noord-Limburg en telt 43,312 inwoners. Venray is een plattelands gemeente met 13 dorpskernen en is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg. Bovendien speelt de plaats een vooraanstaande rol in de regio.

Van Vredepeel tot aan Blitterswijck en van Smakt tot aan Veulen, Gregory kent elk stukje van Venray. Huis kopen of verkopen? Dan is Gregory Borg jouw makelaar in Venray!

23612

Venray

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Venray.

Met een compleet pakket aan diensten is Gregory jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Gregory Borg is jouw makelaar in Venray!

Maak ook kennis met Gregory, je bent van harte welkom!

Kennismaken met Gregory
23598

Venray Bloeit

Venray heeft een rijke cultuurhistorie en is omringd met natuur. In het centrum is een ruime keus aan horecagelegenheden met de Grote Markt als horecaplein. De Schouwburg in Venray trekt met een gevarieerd programma een groot publiek. Bovendien heb je nog de Venrayse kermis, deze vindt jaarlijks plaats en is de op een na grootste van heel Nederland.

Buiten het centrum is er voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan het Odapark met zijn wisselende exposities, Raceway Venray en in Ysselsteyn vind je de grootste militaire begraafplaats van Nederland. Voor de sportievelingen zijn er evenementen als de fiets- en wandel vierdaagse, Singelloop, maar ook een groot aantal wandelroutes in de natuurgebieden. Kortom; Venray bloeit!

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Venray en omgeving. Wil je weten wat Venray je te bieden heeft op woninggebied?

23617
Gezellig centrum
23621
Natuurrijk buitengebied
31993
Odapark
23619
Raceway Venray

Gregory komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Venray adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

Hoe kunnen wij
je helpen?

Boek en Offermans Makelaars is jouw full-service makelaar in Venray. Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar, sinds 1975. Met onze jarenlange ervaring gaan onze makelaars en taxateurs voor voor de klant op pad, van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg!

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

Huis kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk, maar roept ook veel vragen op. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Zij begeleiden je bij het zoeken, onderhandelen en aankopen van het juiste huis.

Meer informatie
18041

Huis verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze en nemen alles uit handen.

Ik wil mijn huis verkopen

Bedrijfsmatig vastgoed?

Heb je een vraag over bedrijfsmatig vastgoed? Of het nu gaat over verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur, wij helpen je graag.

Bij ons ben je in goede handen, als grootste Limburgs bedrijfsmakelaar kennen wij onze provincie als geen ander!

Meer over bedrijfsmakelaardij

Boek en Offermans Makelaars
Venray

Jouw makelaar in Venray en omgeving.

Kantoorgegevens:

Poststraat, 9
5801 BC Venray

0478-63 69 22
venray@boek-offermans.nl

Openingstijden:

ma t/m vrij 08.30-17.30 uur.

35600

Kennismaken?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.