Jouw makelaar
in Leunen

Leunen is een kerkdorp gelegen ten zuiden van Venray. Leunen is waarschijnlijk afgeleid van het woord Loenen wat "een mooie stille plaats aan het water" betekent. Het landschap wordt gekenmerkt door bossen, weidevelden en akkers. Verder heeft het dorp een bijzonder rijk verenigingsleven, zoals de voetbalclub, harmonie, de scouting en de carnavalsvereniging.

Van de Deurneseweg tot aan de Lollebeekweg en van de Steegse Peelweg tot aan de Horsterweg, Gregory kent elk stukje van Leunen. Huis kopen of verkopen? Dan is Gregory Borg jouw makelaar in Leunen!

Kent u Gregory?

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt en werkt in Leunen!

Kennismaken met Gregory
35180
35181

Gregory komt graag bij je langs!

Plannen om je huis te verkopen? Of gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Het begint vaak eerst met het verkennen van de mogelijkheden. Een gratis waardepaling is een goede manier om erachter te komen wat het budget is in combinatie van een hypotheek bij het kopen van het nieuwe droomhuis.

Als jouw makelaar in Leunen adviseren wij je graag met een reële actuele vraagprijs, conform de huidige markt en komen graag langs om de woning op te nemen en een professionele gratis waardebepaling te geven.

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.