De Groene Loper - Laan van Bellevue fase 1, Appartementen, Maastricht
6224 CP, Maastricht

De Groene Loper - Laan van Bellevue fase 1, Appartementen, 6224 CP, Maastricht

€ 280.000 - € 725.000

Omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 77 m² - 195 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 280.000 - € 725.000
Bouw
Aantal eenheden 15
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Plaats Maastricht
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 328 m³ - 875 m³
Woonoppervlakte 77 m² - 195 m²

Uitgebreide omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase worden gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot aan de voormalige boksschool. In deze fase gaan 53 stadswoningen en herenhuizen én 15 appartementen, waaronder één penthouse, in de verkoop.

Appartement B
Met drie kamers is type B een ruim appartement. Er is een groot balkon op het zuiden met ruim uitzicht over de Groene Loper. Tevens is er een aparte ruimte voor wasmachine en droger. Van dit type verschijnen in fase 1 twee appartementen. Deze vind je op de eerste en tweede verdieping van het complex.

Appartement C
Op de hoek van het complex, op de eerste en tweede verdieping vind je twee type C appartementen. Dit type is een zeer ruim driekamer appartement met een woonkamer van 40m2 dat prachtig uitzicht biedt op de Groene Loper. De grote glazen puien zorgen voor een fijne lichtinval. Verder is er een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Appartement D
Van type D vind je drie appartementen in het complex, namelijk op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Type D is een ruim driekamer appartement met een prachtig uitzicht op de Groene Loper. Het balkon bevindt zich ook aan de Groene Loper en is verbonden met de de woonkamer én slaapkamer.

Appartement E
Van type E vind je drie appartementen in het complex, namelijk op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Type E is een ruim driekamer appartement met een prachtig uitzicht op de Groene Loper. Het balkon bevindt zich ook aan de Groene Loper en is verbonden met de woonkamer én slaapkamer.

Appartement F
Appartement F vind je op de derde verdieping van het complex. Met een ruim 12 meter brede woonkamer en een open leefkeuken biedt dit appartement zeeën van ruimte. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en een dakterras met tot in de avond zon. Grote glazen puien bieden dit appartement veel licht en er is een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Appartement G
Appartement G vind je op de derde verdieping van het complex. Met een ruim 12 meter brede woonkamer en een open leefkeuken biedt dit appartement zeeën van ruimte. Het appartement biedt een uitzicht aan drie zijden. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en groot dakterras met tot in de avond zon. Grote glazen puien bieden dit appartement veel licht en er is een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  15.115
 • Vrouwelijke inwoners

  16.335
 • Inwoners Maastricht

  58.955
 • Inwoners Maastricht

  63.798
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 171.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie