Object
Object

De Groene Loper - Laan van Bellevue fase 1, Appartementen, bouwnummer: 611, Maastricht 6224 CP Maastricht

6224 CP Maastricht € 300.000 vrij op naam

Omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase worden gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Wittevrouwenveld
  2.720 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Wittevrouwenveld
  2.980 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,5 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 141.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Maastricht
  58.955 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Maastricht
  63.798 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase worden gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot aan de voormalige boksschool. In deze fase gaan 53 stadswoningen en herenhuizen én 15 appartementen, waaronder één penthouse, in de verkoop.

Appartement B
Met drie kamers is type B een ruim appartement. Er is een groot balkon op het zuiden met ruim uitzicht over de Groene Loper. Tevens is er een aparte ruimte voor wasmachine en droger. Van dit type verschijnen in fase 1 twee appartementen. Deze vind je op de eerste en tweede verdieping van het complex.

Appartement C
Op de hoek van het complex, op de eerste en tweede verdieping vind je twee type C appartementen. Dit type is een zeer ruim driekamer appartement met een woonkamer van 40m2 dat prachtig uitzicht biedt op de Groene Loper. De grote glazen puien zorgen voor een fijne lichtinval. Verder is er een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Appartement D
Van type D vind je drie appartementen in het complex, namelijk op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Type D is een ruim driekamer appartement met een prachtig uitzicht op de Groene Loper. Het balkon bevindt zich ook aan de Groene Loper en is verbonden met de de woonkamer én slaapkamer.

Appartement E
Van type E vind je drie appartementen in het complex, namelijk op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Type E is een ruim driekamer appartement met een prachtig uitzicht op de Groene Loper. Het balkon bevindt zich ook aan de Groene Loper en is verbonden met de woonkamer én slaapkamer.

Appartement F
Appartement F vind je op de derde verdieping van het complex. Met een ruim 12 meter brede woonkamer en een open leefkeuken biedt dit appartement zeeën van ruimte. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en een dakterras met tot in de avond zon. Grote glazen puien bieden dit appartement veel licht en er is een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Appartement G
Appartement G vind je op de derde verdieping van het complex. Met een ruim 12 meter brede woonkamer en een open leefkeuken biedt dit appartement zeeën van ruimte. Het appartement biedt een uitzicht aan drie zijden. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en groot dakterras met tot in de avond zon. Grote glazen puien bieden dit appartement veel licht en er is een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 vrij op naam
Status Onder optie
Bouw
Woning type portiekflat
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Maastricht
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 77 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 2
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Bergruimte
Schuur/berging inpandig
Aantal schuren 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.