Object
Object
Object
Object
Object
Object

De Groene Loper - Laan van Bellevue fase 1, Woningen Type C2, Maastricht

€ 365.000 - € 375.000

Omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase worden gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Wittevrouwenveld
  2.720 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Wittevrouwenveld
  2.980 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,5 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 141.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Maastricht
  58.955 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Maastricht
  63.798 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase worden gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot aan de voormalige boksschool. In deze fase gaan 53 stadswoningen en herenhuizen én 15 appartementen, waaronder één penthouse, in de verkoop.

Kavel 01 t/m 03
Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze stadswoning. Een gevoel van ruimte wordt gecreëerd door een plafond van maar liefst drie meter hoog. Een bedrijf aan huis of het actieve gezinsleven, deze woning is voor velen geschikt. De achtertuin betreed je door een grote schuifpui die tevens veel licht bezorgd in de woonkamer. De eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De grote slaapkamer heeft toegang tot een balkon, gelegen op de zonzijde. De tweede verdieping is geheel naar eigen wens in te richten.

Kavel 04
Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze stadswoning. Een gevoel van ruimte wordt gecreëerd door een plafond van maar liefst drie meter hoog. Een bedrijf aan huis of het actieve gezinsleven, deze woning is voor iedereen geschikt. De achtertuin betreed je door een grote schuifpui die tevens veel licht bezorgd in de woonkamer. De eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De grote slaapkamer heeft toegang tot een balkon, gelegen op de zonzijde. De tweede verdieping is geheel naar eigen wens in te richten. Verder is er nog een extra bergzolder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 - € 375.000
Bouw
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 4
Locatie
Plaats Maastricht
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 512 m³ - 534 m³
Perceeloppervlakte 124 m² - 131 m²
Woonoppervlakte 132 m² - 137 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.